Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinuś

spóżnia mi się okres

Polecane posty

Gość Paulinuś

Hej ostatnio pierwszy raz robiłam to z moim chłopakiem bez gumek bez niczego a teraz juz prawie tydzien spoznia mi się okres.... Co się dzieje proszę o pomoc

Gość eddesa
a skad my to mamy wiedziec:|

Gość WKURWIONA XDD
Paulinuś głupia krowo pewnie w ciąży jesteś i twoje bachpry zasilą amie pojebów w naszym kraju :O Idź na skrobankę !

Gość czekoladowe wlosy mam
skoro miala swoj pierwszy raz bez zabezpieczenia i spoznia Ci sie okres to jestes w ciazy myslalas ze za pierwszym razem nie mozna zajsc w ciaze zrob test

Gość żaden test już nie pomoże
ciążowy wyjdzie pozytywnie, a ten na inteligencje wręcz przeciwnie :-0 ja proponuje test alternatywny :classic_cool: czy sznurek do snopowiązałki wytrzyma ciężar ciała Paulinusi?

Ale Wy jesteście, zamiast pomóż dziewczynie to się zbijacie. Jest duża szansa że jsteś w ciaży, ale to może być spowodnowane czymś innym. Zrób sobie test, najlepiej dwa w pewnym odstępie czasu i wszystko będziesz wiedziała. Mi też już się spóżnia tydzień, chociaż moja sytuacja wygląda całkiem inaczej

Gość fdfdfd
nabijamy nie nabijamy no ale az sie smiac chce jak sie czyta takie tematy, co sie do kuzwy nedzy robilo na lekcjach biologi, i jeszcze jak sie zaczyna sexic to sie powinno cokolwiek na ten temat wiedziec, no chyba ze na sile chcesie byc doroslycm i w wieku 12 lat sie juz dupy daje :| pisze ze kochala sie bez zabezpieczenia i pyta sie co jej jest, a skad my to kuzwa mamy wiedziec, moze to ospa, moze to gryp, moze ciaz, moze rak....

Gość stokrotka polna26
jesli nie chorowalas i nie przezywalas zadnych stresow, tudziez innych przykrych sytuacji, to mam radosna nowine- prawdopodobnie jestes w ciazy.

Gość Pulinuś
Sorki ale ja mam 17 lat i wiedziałam co robie, chłopak powiedział że zdarzył wyciągnąć przed wytryskiem a teraz spóżnia mi się okres. Do ginekologa boje się iść bo jak się dowiem ze jestem w ciazy to co zrobie co powiem rodzica i w ogołe... To wy zachowujecie się jak dzieci potraficie wyzywać i inne głupoty gadac dlatego jak macie zamiar takie cos wypisywać to w ogołe się nie wypowiadajcie na ten temat bo jak widać nie macie o tym w ogołe pojęcia.. Dziekuje tym ktorzy mnie rozumieja i chca mi w jakiś sposub pomuc i normalnie wypowiadaja sie w tym temacie ,Jeszcze raz Dziekuje Pozdrawiam

Gość Dziecko wez kup soboe test
ciazawy i go zrob. Jesli wyjdzie pozytywnie to gratuluje, z glupoty zostaniesz mamusia, jesli negatywanie daj w ramach dziekczynienia na msze w kosciele i kup sobie slownik ortograficzny za reszte kieszonkowego, bo w wieku 17 lat robisz wiecej bykow, niz moja 8 letnia siostrzenica! Wez sie za nauke gamoniu, a nie za seks!!!

no pierwszy raz bez gumek troche nie rozsadne ale cóz za pozno na dumanie a jaki to był dzien cyklu

Gość annn11111
Paulinus kochałas sie bez zabezpieczenia i pytasz co ci jest??? I jeszcze dziwisz sie ze ludzie sie bulwersują. Jak mozna byc tak nieodpowiedzialnym?! To ze chłopak zdązył wyjąc to nieznaczy ze nie zaszłas bo przed wytryskiem tez mogą wydostac sie plemniki. Jest mnóstwo wpadek z przerywanego. Jedyne co ci teraz pozostaje to zrobienie testu. Opoznienia okresu moga byc spowodowane wieloma czynnikami: stresem, odchudzaniem, niekoniecznie musi to swiadczyc o ciązy. Ale w twoim przypadku mysle ze ciąza jest mozliwa. Zrób test i bez wzgledu na jego wynik idz do lekarza jezeli nadal nie bedziesz miała tego okresu. Bo nawet jesli nie jestes w ciązy to lekarz musi sprawdzic dlaczego okres sie opuznia. i zabezpieczaj sie do jasnej cholery albo nie uprawiaj seksu!!!!