Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matiokus

Ta brzydota

Polecane posty

Gość matiokus
Tak myślałem kobiety nie powiedzą prawdy prosto w oczy. Ostatnio rozmawiałem na portalu z dziewczyną mieliśmy się nawet spotkać, ale oczywiście jak przesłałem jej swoje zdjęcie to zaraz okazało się że jest bardzo zapracowana i nie ma czasu. Dlaczego dziewczyny są takie fałszywe i zakłamane. :(

Gość erwr
co ty ze tak piwem pierolisz:) przeciez bardzo fajnie wygladasz!! p.s. i tak mysle ze wrzucila linka jakas panienka zeby sie przekonac co o tobie mysla ludzie;/albo cos w tym rodzaju...bo nie uwieze ze uwazasz zsie za "brzydka" osobe i wrucasz tu linki. ale jak by nie bylo fajna dupa z ciebie i juz

Gość 5ttete
a moze to ty szukasz pieknej... jestes przecietny wiec szukaj przecietnej... taka moja rada

Gość lol....
zmien styl i nie zaciagaj skarpetek po same uda ubierajac spodenki... to wszystko co mozesz zrobic :D

Gość matiokus
a co skarpetki mają do tego nir chodziło mi o ubranie

Gość xjxjxjxj
fajny z Ciebie facet i masz bardzo sympatyczna mordkę:) a laski,która ma nie wiem jakie wymagania co do wyglądu faceta wcale nie szkoda,nie masz co żałować!

Gość ewelao
Jest ok.Może super przystojniakiem nie jesteś,ale normalnym facetem.I to chyba jest lepsze niż jak byłbyś jakimś wymuskanym lalusiem.Nie masz się czym martwić.Powodzenia w szukaniu odpowiedniej kobiety.Napewno taką spotkasz :)

Łeeee, spodziewałam się naprawdę kogoś brzydkiego... Normalnie wyglądasz, sympatycznie. Ale strój o-kro-pny!!! Pamiętaj, że pierwsze wrażenie jest najważniejsze. Takim ubraniem się skreślasz.

Gość bardzo przyjemny ...
widok, ale faktycznie te skarpetki, buty.... yyyy Jesli chodzi o spodenki i tshirt w porzadku, taki luzny styl, ale ze skarpetkami i butami cos zrob :D Jesli chodzi o moj gust, to z buzi jestes fajny, gdybys troche pochodzil na silownie, to wtedy mega ciacho byloby z Ciebie:D