Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradziła mnie..

zostawiła dziecko, męża, dom... i odeszła...

Polecane posty

Gość zdradziła mnie..

zdradziła mnie. w sumie to się nawet cieszę. bo nie wyobrażam sobie życia z dziewczyną, która porzuca swoje 4-letnie dziecko...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a dlugo byliscie razem

Gość zdradziła mnie..
2 lata

aaaa czyli zostawiła swoje dziecko dla ciebie? i wcześniej ci to nie przeszkadzało? tyle w temacie

Gość smutno mi z tego powodu
jestes na babskim forum i zaraz zostaniesz tu zaszczuty, ze to napewno twoja wina, ze: piles/biles/zdradzales/byles podly. trzymam kciuki za ciebie, ze poukladasz sobie zycie z kims normalnym, wartym twoich uczuc

Gość zdradziła mnie..
nieprawda :-( to było moje dziecko z poprzedniego związku :-(

Gość wariatunciooo
przed ślubem 3 lata i 5 lat małżeństwa... i wszystko szlag trafił.. spoko, ja przeżyję. kochałem ją, ale dam radę. ale jak kurwa można zostawić dziecko??!! to już trwa rok. odeszła i napisała jednego krótkiego smsa. że to koniec. że się dusi i odchodzi. tak robi matka??

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a dlaczego cie zdradzila

proszę ustalić jakąs wersje najlepiej na czarno

Gość wariatunciooo
to był podszyw :):) chciałam się udzielić na jakimś forum :)

Gość smutno mi z tego powodu
co za glupie pytanie: "dlaczego cie zdradzila?" co za brak dojrzalosci

Gość wariatunciooo
no jak dlaczego? dla tego samego co wszystkie :-( dla kasy :-( jestem zwyklym tramwajarzem i nie potrafie sprostac jej potrzebom :-(

Gość zdradziła mnie..
widzę, że w każdym temacie czyhają podszywy. mój wpis to tylko ten pierwszy... byliśmy ze sobą 2 lata przed ślubem, 6 lat małżeństwa. mamy córeczkę, teraz już 5-letnią. ale tej pseudo matce to nie przeszkadzało. zostawiła ją. poprostu odeszła do innego. powiedziała, że się pomyliła... rozumiecie to?? matka mówi, że się pomyliła!! że jej dziecko, które niby przez 4 lata tak kochała, że to dziecko to pomyłka.. i zostawiła je. zostawiła nas.

Gość zdradziła mnie..
wyjechała na drugi koniec Polski, nawet nie wiem czy z facetem czy sama. nie wiem... wogóle nie wiem o co chodzi. było wszystko ok, wydawało mi się, że była szczęśliwa, że niczego z mojej strony jej nie brakowało. że nasze dziecko jest jej szczęściem... naprawdę ją kochałem. KOCHAŁEM - czas przeszły dokonany. bo teraz jej nienawidzę.

Gość zdradziła mnie..
nigdy jej nie wybaczę, że opuściła nasze dziecko. mała do tej pory pyta kiedy wróci mamusia, chociaż minął już rok. mam się łudzić, że z czasem zapomni o matce? ja nie zapomnę. do końca życia jej tego nie zapomnę.

znam dziewczyne ktorej matka zostawila rodzine kiedy ona i jej siostrabyly bardzo male. jedna miala 3 lata, druga kilka miesiecy.wychowywal je ojciec, rolnik, mial na glowie cale gospodarstwo, z daleka od cywilizacji. ona tesknila za normalnym zyciem w miescie, gdzie mieszkala wczesniej. zostawila malutkie dzieci i wyjechala do niemiec, w ciagu 16 lat skontaktowala sie z domem moze ze trzy razy, powiedziala ze jest szczesliwa. pytanie: po jaka cholere zalozyla rodzine?? po jaka cholere zgadzala sie na to gospodarstwo??

Gość kolego jesli chcesz
rady, pomocy to nie tu, moge Ci pomoc ale na gg albo przez maila

Gość zdradziła mnie..
co się dzieje w głowie takiej kobiety? dlaczego?? powiedziała, że małżeństwo to nie był najlepszy pomysł, że to chyba jeszcze nie jej czas.. po pięciu latach sobie o tym uświadomiła?!

Gość zdradziła mnie..
kolego jesli chcesz - Ciebie też zostawiła z dzieckiem?? to takich kobiet jest więcej?

Gość nie rozumiesz zupelnie
istoty zdrady, a takim mysleniem tylko sie zadreczysz, czas zaczac myslec o dziecku i o sobie stalo sie, nie byla Ciebie warta, jesli naprawde chcesz pomocy, to podaj namiary

Gość nie mnie nikt
nie zostawil, ale znam temat zdrady doskonale

Gość zdradziła mnie..
mnie już nie boli to, że zostawiła mnie. może to nawet lepiej... ale zostawiła nasze dziecko! jej dziecko!! dziecko najbardziej w świecie potrzebuje matki! codziennie patrzę na naszą córeczkę i mnie dręczy dlaczego??!! dlaczego to zrobiła? co się stalo, że tak postąpiła? dla jakiegoś faceta poświęciła własne dziecko?

Gość zdradziła mnie..
1740579

Szczerze mówiąc wielkie mi halo, że matka zostawiła dziecko. Tyle ojców porzuca swoje dzieci i nikt nie robi takiego szumu z tego, a tu jedna taka matka się trafiła i już psy wieszają. Zwyczajnie mogła porzucić, tak jak i faceci porzucają własne dzieci :o

Pewnie, że zawsze jest halo, ale jak to zrobi kobieta to jest WIELKIE HALO, a jak zrobi to facet - no cóż, przecież ojciec ma zawsze prawo odejść i zostawić, przecież to tylko facet, pewnie była złą żoną itp. Tym się różnią te hala... dlatego tu piszę, że kobieta jest tylko człowiekiem, i też może takie rzeczy robić, nawet popełniać błędy :o ... nie rozumiem tego oburzenia.

Gość gdybys miala chociaz za grosz
empatii i jakikolwiek poziom rozumienia swiata, to powinnas wiedziec ze dziecko w tej fazzie rozwoju duzo bardziej niz ojca potrzebuje matki, a gdybys dodatkowo czytala ze zrozumieniem to bys zobaczyla w moim poscie zwrot "to zawsze" - ktory nalezy czytac doslownie, czyli obojetnie czy kobieta czy facet zostawi dziecko - to zawsze jest wielkie HALO!

No proszę, a wiesz co ja myślę? Myślę, że 5 letnie dziecko potrzebuje opieki i miłości. I jeszcze myślę, że ojcowie generalnie nie potrafią się dobrze zająć dzieckiem, gdyż zazwyczaj robią to matki tych dzieci. I stąd wniosek, że 5-letniemu dziecku potrzeba bardziej matki niż ojca - bo ojciec nie umie się zająć dzieckiem. Bo jakoś fachowej literatury nie podałaś na rzucone hasło, że dziecku w tej fazie rozwoju niezbędnie potrzebna jest matka.

Gość tak to jest jak
się kobietę traktuję jak kucharkę, sprzątaczkę i niańkę... a potem pisze taki "przecież niczego jej nie brakowało"... jak by jej nie brakowało, to by nie odeszła :P

Gość wyszlam z kapieli naprawde
dziwie sie, ze jeszcze ciagniesz ten watek pokazujac tylko jaka jestes albo sfrustrowana albo bezuczuciowa, nie przekrecaj moich slow, nie napisalem, ze niezbedna jest matka tylko " duzo bardziej niz ojca potrzebuje matki" patrzac na twoje slowa po prostu mi rece opadaja i w zasadzie to zaluje ze sie wdalem w dyskusje z kims takim jak ty - po twoich slowach "wielkie mi halo" powinno byc jasne kim jestes zegnam,