Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 222

----------co teraz zrobić? pomocy dziewczyny

Polecane posty

Gość kasia 222

zacznę od począku posiadam chłopaka od dwuch miesiecy do tej pory nie mieliśmy kontaku sexualnego, co najwyżej dotykaliśmu się. problem zauważyłam wczoraj ale powiem od począku jak było wczoraj byłam u manikiurzystki zrobiła sobie tipsy. przyjechał po mnie chłopak i pojechaliśmy do niego. zjedliśmy obiad i zaczeliśmy pieszczory na łóżku. w pewnym momencie tak się podnieciłam że rozpiełam mu rozporek i zaczełam robić tzw.\'loda\'. po pewnym czasie zauważyłam problem mianowicie kiedy trzymałam jego członka w ręku zauwarzyłam że na jednym paznokciu mam zarysowany laier i to tak mocno ze przeświuje paznokieć.teraz już nie wiem czy mam isć do kosmeyczki i poprosić o uzupełnienie lakieru w ramach gwarancji czy czekać do nasępnej wizyty.proszę o szybką odpowiedź

Gość akkkkkkkkkkkknhx
:D

Gość kasia 222
nikt nie pomoze?

Gość dfsf
myślę że powinnaś pujść teraz

Gość a ja mysle izzz
ze powinnas zrobic pani manikurzystce minete jako dowod jesli przy niej ci odprysnie to powinna gratis kolejne 3 wizyty

Gość ja_h
o kurwa nie wierze ! powiedz prosze ze to prowokacja ten temat powiedz ze nie jestes taką debilką

Gość spi
Ciekawe, ćwicz dalej

Gość fbgnhmj
dwóch miesiecy, debilko!!!!!!! a nie dwuch........ ja pierdole co za miernota umyslowa..........

Gość spi
To się zwie prowokacja...:O

Gość kasia 222
przepraszam jestem dyslektykiem. Lakier udało mi się uzupełnić wczoraj, pomalowała cały paznokieć więć nic nie widać. tylko chłopk sie obraził bo pomyślał że ja myśle ze ma małego i dlatego przestaliśmy się wtedy pieścić. z tym paznokciem jak mu powiedzialam też nie uwierzył, ale już jest dobrze

Sprawdź czy odpryski lakieru od zamka w rozporku nie są wyłączone z gwarancji. Najlepiej idź do prawnika i pokaż jak do tego doszło.

Gość kasia 222
coś mi sie wydaje rze część osób odpisujacych to faceci i do tego próbują się naśmiewać. jeżeli nie mieliście dobrej rady to było nie pisać głupot tuaj

Gość do kasia222
totalna porażka. nie wierzę, że można być takim inwalidą inteletkualnym :)

i koniecznie powiedz kosmetyczce w jakiej sytuacji sie to stalo A zamiast zakladac tipsow kup slownik ortograficzny

Gość kasia 222
czepiacie sie szczegułów a nie czyacie treści napisałam ze jesem dysleykiem i mam na o dokumeny od psychologa. wiem że że pisze się że a nie rze po prosu szybko pisałam. i nie jesem inwalidka ineleualna bo dobsze sie uczę!!

Gość kasia 222
inwalidką inelekualną znowu szybko pisałam