Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezkształtna imitacja kobiety

Jak szybko rósł wam brzuszek?

Polecane posty

Gość fidoddooo
w tlusta ciążową d... nikt cie juz nie bedzie całował :P przyjro mi :D:D::D:D

Gość tralataaaa
ale ktorego lutego masz ten slub????? to jest dosc wazne ,bo w przeciagu np. 3 tygodni brzuch moze ci nagle "wywalic". w ktorym jestes tygodniu? wktorym bedziesz w dniu slubu???? jaka masz sylwetke?szczupła czy nie? wiele czynnikow wplywa na wielkosc brzucha:-)

eeee w lutym nie powinno byc nic widac ja jestem w 18 tyg. i nie mam za duzego brzucha wygladam jakbym lekko przytyła

Gość takaona...
kazda kobietka jest inna... u mnie w 6 miesiacu dopiero bylo widac! :)

no z ta suknia to moze byc problem maly .... ale jak pojdziesz do krawcowej u ktorej szyjesz i powiesz o wszystkim to nie powinno byc problemu napewno cos wymysli a co do zabawy rzycze ci zeby wu ciebie poczatek ciazy wygladal inaczej ale ja caly czas wymiotowalam i nie moglam nawet do kuchni wejsc a co dopiero wesele ........ ale to tez indywidualna sprawa

Gość tralataaaa
czyli od dzis do twojego dnia slubu uplynie jakies 10 tygodni,do tego dodac tyle ile jestes juz w ciazy(licz od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki) mysle ze nie powinno byc widac:-)

Gość vinlyyy
Nic nie bedzie widac na pewno!!! Ja jestem w 7 mies teraz... a dop ok 5 było mi widac( 19 tc)......12-16 tydz nic,16-19 tydz jakbym sie najadła bardziej:) Tez jestem szczupla waga sprzed ciazy 56 kg... przy 170 cm. Narazie tylko 5 kg przytyłam racjonalnie sie odzywiaj i milej zabawyu w taki wazny dzien:) Nie martw sie bo na pewno nic nie bedzie widac i w sukienke kupiona teraz tez sie zmiescisz:) Pozdrawiam:)

Gość vinlyyy
Ps sama barałam slub w 15 tc:)i sukienke miałam kupiona juz pół roku temu... z powodzeniem sie zmiescilam:)

Nikt niestety konkretnie nie odpowie Tobie na te pytanie :) Na to składa się aż za dużo czynników. U mnie malutki brzuszek było już widać w 12 tygodniu.Ale za to od 5 tygodnia tyłam na potęgę.Nie szło w brzuch a w tyłek i biodra. Tak więc najlepiej porozmawiać jak najszybciej z krawcową bo one to już mają swoje sposoby by kobieta wyglądała w danej kreci fantastycznie! :D

Gość tralataaaa
najlepiej porozmawiaj z krawcowa,ona znajdzie jakis sposob. bo co jesli ci sie jednak przytyje i sie w suknie nie zmiescisz:-o a szkoda:-(