Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Na pewnym forum założyłam temat o nieuczciwym pracodawcy.Nie podałam nazwy firmy tylko pierwszą literę jego nazwiska-Pan X.Szukałam ludzi,których on oszukał i podałam swój meil.Facet do mnie napisał i straszy mnie sądem za zniesławienie.Jak może mnie odnaleźć i czy faktycznie ma ku temu podstawy by podać mnie do sądu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nfgirnogno Napisano Grudzień 13, 2008 jak Cie pozwie do sadu to powiedz ze sobie kawaly robilas i dlatego mu maila wyslalas i tyle, nie ma pododu do obaw ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Grudzień 13, 2008 ale to nie ja do niego napisałam tylko on do mnie.Podałam swój meil na tym forum by kontaktowali sie ze mna ludzie ,których oszukał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a pisałaś prawdę Napisano Grudzień 13, 2008 Jeśli tak , to czego się boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość duża ryba Napisano Grudzień 13, 2008 jak dla mnie to są jakieś jaja, akurat facet nie ma co robić, tylko łazić po forach i doszukiwać się siebie w literach z alfabetu. a nawet jakby cię pozwał, to to nie żadne zniesławienie. zniesławienie byłoby wtedy, gdybyś podała nazwę firmy i pełne nazwisko. może sobie jedynie kłopotów narobić, bo skoro ludzi oszukiwał, no to sorry, jakieś konsekwencje muszą być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Pisałam prawdę,jestem w trakcie zbierania dowodów przeciw temu człowiekowi.Boję sie jednak tego,że zanim zbiorę to wszystko do kupy to on pierwszy odda sprawe do sądu.Ma tam jakieś swoje układziki i dojścia.Wiem,że gdyby założył mi sprawę to moge chyba wykożystać to co zebrałam na swoją obronę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uuuuuuuuuppppppp Napisano Grudzień 13, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po co Napisano Grudzień 13, 2008 Kto broi - ten się boi. Najpierw trzeba myśleć, potem działać. I to nie głupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach