Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaaj

Allegro prosze o pomoc

Polecane posty

Gość karolinaaj

Kupilam na allegro zestaw uzywanych zabawek wg mnie brakuje 3 czy jestem w stanie udowodnic to w inspekcji handlowej idac z otwarta juz tam paczka ze zabawek tam nie bylo czy lepeij to olac bo nie ma sznas, czy moge zmusic sprzedawce do zwrotu towaru i zwrocenia mi pieniedzy?majac za dowod tylko wage paczki?brakowalo 3 zabawek ale bylz za to dolozone inne czy jestem w stanie to udowodnic?czy lepeij dac sobie spokoj

Gość karolinaaj
prosze o szczera odpowiedz

Gość Mamutekk
Skontaktuj sie ze sprzedawcą, później napisz do allegro jaka była sytuacja. Najlepiej to olać i wstawić pozytywa, bo jak wstawisz negatywa, to on Ci też w odwecie da negatywa, choć ty nie byłaś winna.

Gość karolinaaj
napisalm do allegro oni do tej osoby ale sprzedacwca upiera sie ze zabawki byly w tej ilosic sztuk jaka byla w aukcji i ma dokument nadania paczki i swiadka na spakowane przedmioty, alllegro nie zrobi nic oprocz tego ze kazalo wyjasnic temu panu sprawe, postraszylam sprzedajacego inspekcja handlowa ale nie wykazuje oznak strchu i utrzymuje ze ejst czysty, zwrotu dokonac nie pozwoli, moge oiagnac ten zwrot lub cokolwiek zdzialac w inspekcji handlowej czy spisac to na straty?

Gość karolinaaj
chodzi mi o to czy mam jakiekolwiek szanse na zmuszenie sprzedającego do zwrotu czy mam po co isc do inspekcji handlowej czy mnie wysmieja?

Gość karolinaaj
moze ktos pooc w tej sprawie kto sie zna?

Gość karolinaaj
cholera prosze powiedzcie cokolwiek jesli wiecie cos na ten temat

Gość Mamutekk
Miałam kiedyś taka sytuacje.Kupiłam, wplacilam kase, a towaru nie było przez miesiąc. Do tego jeszcze zablokowali jej konto. Pomyślałam ze teraz napewno strace kase, ale zadzwoniłam do niej i postraszyłam policja. Najpierw udawała, że to nie jest jej numer itp, ale pozniej przysłąła grzecznie przedmiot.

Gość karolinaaj
ale ta osoba wyslala paczke tylko nie kompletna i z tego co widze niczego sien nie boi