Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naftalina

jestem w ciazy z przypadkowym kolesiem

Polecane posty

Gość naftalina

...i sie w sumie ciesze:)) On sie o tym nigdy nie dowie. Poznalismy sie w pubie, on byl przejazdem. Wypilismy sporo, zapomnielismy sie...i sie stalo. Nie oczekiwalam ze miedzy nami cos bedzie, nie sadzilam tez ze moge wpasc bo z poprzednim partnerem latami sie staralismy o dziecko bez skutku. Po pierwszym szoku zaakceptowalam to ze bede mama. On sie nigdy o tym nie dowie. Moze ma zone, dziewczyne, kogos tam.. tak jak zyl niech sobie dalej zyje. czasem tylko patrze sie w nr telefonu ktory mi dal na kawalku gazety i mysle sobie, ze on nawet nie jest swiadomy, ze bedzie biologicznym ojcem.

Gość jazdaaaa
zadzwoń do niego:)

Gość babaloo
a nie balas sie, ze ma HIV ? :O

Gość Foresy Gump
Autorko, a dasz radę utrzymać dziecko sama?

Gość nie rób głupot
Za kilka lat ci sie odwidzi i powiesz mu i dopiero mu namieszasz... znajomemu była dziewczyna powiedziala po kilku latach, ze dziecko MOZE jest jedo. Wyobrazasz sobie co przeszedl? (dopoki sie nie zgodzila na testy..)

Gość aiii
przemysl sobie czy warto go informowac,mozesz zyskac...strupa,ktory latami bedzie sie domagal widzen,mial prawa-odmowi ci zgody wydania dziecku paszportu,i lipa...a zycie jest dlugie,poznasz kogos,zalozysz rodzine i facet bedzie ci zbednym balastem na karku.trzymaj sie cieplutko i dbaj o siebie,cialo po ciazy moze byc idealne ale moze rowniez stac sie kompletna ruina,w twojej sytuacji musisz podwojnie uwazac,bo ukladajac sobie zycie na nowo z rozstepami -pozostaja faceci ochlapy,kompleksy i sztuka akceptacji,cos o tym wiem i nie polecam:)

Gość daria1755
gratuluje glupoty, idziesz z obcym kolesiem do lozka bez zabezpieczenia i jeszcze sie cieszysz ze zaszlas w ciaze, a jak mial hiv? skazalas dziecko na nieszczescie, wogole nie powinnas uprawiac z nim seksu a ju z na pewno nie bez zabezpieczenia! z czego sie cieszysz? co powiesz dziecku jak o ojca zapyta? " no nie wiem widzialam go z godzine" tak powiesz? nie doroslas nawet do seksu a co dopiero do macierzynstwa!

Gość albo jakieś chore geny
i urodzisz debila, albo matoła. Nie wiedząc nic o nim, o chorobach dziedzicznych, jakich ma rodziców, głupota z twojej strony totalna, a dziw bierze, że takie idiotki, chodzą po ziemi, i zużywają powietrze:P

Gość albo jakieś chore geny
zrobiony po pijaku jakiś przygłup ble....:P

Gość naftalina
Hiva nie mam bo robilam juz wszystkie badania a co do dziecka wierze, ze bedzie madre a nie glupie (zreszta ten facet z tego co mowil mial dobra prace wiec raczej przyglupem nie byl). O dziecku na pewno nigdy sie nie dowie, nigdy do niego nie zadzwonie ani nic. Nie chce miec klopotow z widzeniem, paszportami eccc. Dzieciak jest moj i ja bede decydowac sama. Prace mam, mam tez rodzicow ktorzy mi pomoga, w razie czego jest tez przedszkole o id biedy stac mnie i na nianke.

Gość Dobra_rada_
Prowokacja: 2/10. Żadna dziewczyna nie cieszy się, gdy wpada z przypadkowym kolesiem, więc nie ściemniaj.