Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusalka eva

wazne pytanie do mam butelkowych

Polecane posty

Gość rusalka eva

czy wasze dzieci zjadaja tyle ile jest napisane na opakowaniu??? moja corcia ma 4 miesiece i musialam przestawic ja na butelke. no i np na NAN napisane jest ze na 4 miesiace to 180ml mleka, a corcia zjada 120ml i juz nie chce. czasem nawet je mniej. martwie sie czy to czasem nie za malo. raz je mniej, raz wiecej ale po zsumowaniu wszystkich porcji wychodzi mniej, niz powinna jesc wg tabeli na opakowaniu:-(

Gość nie martw sie
jezeli .regularnie sie wyproznia moja majac 4 mc jadla 120 - 150 ml roznie .

moja jak miała rok to jadła dalej 120:) Tylko czesciej, to co na opakowaniu to tylko teoretycznie napisane.

mam dwojke dzieci butelkowych:)i nigdy nie pily tyle ile jest na opakowaniu napisane.zawsze mniej-corka to jak rok miala to jak wypila 120ml to bylo dobrze a synek troche wiecej-najwieksza ilosc jaka wypijal to bylo 180ml w miesiacach kiedy powinien pic 240ml.wiec sie nie martw.twoje dziecko pije tyle ile mu potrzeba:)a ta tabelka z opakowania jest dla zorientowania sie chyba ile powinno jesc dziecko w danym wieku ale szczerze powiedziawszy nie znam dziecka ktore "szlo" by na rowno z ta wlasnie tabelka.

Widocznie tyle Twojemu dziecku wystarcza! :) By była głodna to by więcej zjadła.... Mój zawsze mało wypijał porcji.

Gość deli26
moja córka ma 2 mies, powinna jeść według opakowania 120ml, ale dla niej to mało i musi dostać jeszcze cyca na dokładkę.