Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdziwy men

nie odmawiajcie facetom !!

Polecane posty

Temat jest skierowany przede wszystkim do kobiet ,które powinny wyciagnąć wnioski i spojrzeć na meskie sprawy z innego punktu widzenia. opowiem wam moja historie dotyczacą odmawiania mi zblizen sexualnych przez moją partnerke , która była w ciazy. w pierwszych tygodniach było tak jak zawsze tz jak naszła mi ochota nie odmawiała ale juz po kilku tygodniach bycia w ciazy zaczeął odmawiac ,mówiac ze albo ja głowa boli , albo brzuch , a ,że jej sie nie chce, przełużmy to na nastepny raz i tak w kołko.Wiec moja meskosc nie wytrzymała i zaczeła szukać wyjścia z sytuacji. No i zaczeło sie najpierw od sexu z prostytutkami ( uwierzcie kobiety , ze facet jak ma potrzebe stanie na głowie by to zrobic i nie patrzy na zasobnośc portfela tylko płaci) , miedzy czasie umawiałem sie z panienkami poznanymi z neta, a to z kobietami przypadkowo poznanymi w pubie itd. Doszło do tego ,że nie starczało mi czasu na spotkania z moja przyszłą mamusią , poniewaz jak wiadomo apetyt rosnie w miarę \"jedzenia\", a na brak miłości z innymi kobietami nie mogłem nazekać.Przez co musiałem bez przerwy okłamywać moją kobiete , ze to np jade w delegacje, musze dłuzej zostać w pracy, dostałem zlecenie itd itp. bajerów jest mnóstwo. W dodatku moja kobieta bedaca w ciazy ,była swiecie przekonana , ze jestem jej wierny i ze przetłumaczyłem mojemu peniskowi ,że musi wytrzymac ta próbe czasu. Eh ale co zrobić jak kobiecie nie przetłumaczy co to znaczy użerac sie z penisem i że same doprowadzaja do tego ,że faceci je zdradzają. Powiem wam tyle ,że poruszając temat w moim gronie przyjaciół z płcią meską dotyczacy oziebosci sexualnej kobiet i nie tylko bedacych w ciązy , każdy z moich znajomych opowiadał swoje historie lub znajomych jak reagowali na te odmowy zbliżen.Scislej mówiąc z przykrością wam to musze powiedziec kobiety żyją w w strasznej niewiedzy . Naszczecie nie jestem sam co chodzi o takie podejscie do tych spraw , bo zarowno ja jak i moi znajomi którzy doswiadczyli takiego problemu jak i 99% mężczyzn na świecie borykajacych sie z tym problemem zdradzaja swoje partnerki ,poniewaz nie sposób utrzymać penisa na uwięzi :) Miejcie to kochane dziewczyny na uwadze gdyz moze sie wydazyć tragedia , bo przez brak sexu rozpadaja sie zwiazki na których chyba wam zalezy !!!

Gość WALNIJ SIE W TEN PUSTY DEKIEL

Do prawdziwego mena to Tobie za daleko :D Gdybyś kochał to byś nie zdradził i tu też możesz wyciągnąć wniosek :) Jeśli potrzebujesz sexu 5 razy dziennie to się zmienia partnerkę .Nie uważasz ze lepsze jest uczciwe rozstanie niż zdrada? I tak na rozum to sorry ale jeśli ktoś nie chce uprawiać sexu to NIE! co to zarość idzie ze współżycia wiedząc ze partner robi to tylko dlatego by ktoś nie odszedł...żałosne.

Gość OLIWERTYU
hahahaha to sie usmialam jaki ty jestes prosty i tępy a jakiegos hivka? to ty jeszcze nie masz albo czegos innego? biedna ta twoja zona i dziecko tez ma TAKIEGO TATUSIA PROSTEGO BURAKA:-(

Gość żałosny jesteś090-
myslisz swoim nędznym chu....m. tak czy owak twa luba sie kiedys dowie i bedziesz płacić alimenty , szkoda jej że ma takiego bezmózgowca

Żal mi ciebie prostaku jeden.w takich chwilach to chetnie uzylabym gilotyny i te twoja meskosc od siedmiu bolesci inaczej bym zalatwila. niezla prowokacja,hehehe!!!!:D:D:D:D

Gość koralgor
IDZ SIE LECZ NA NOGI BO NA GŁOWE TO JUŻ O WIELE ZA PUŻNO PROSTAKU!!

Gość mandy_monn
nie wazne ze ona była wciąży miała mdłości,ból brzucha czy była osłabiona....kobieta jest po to by facet mniał gdzie wsadać swojego huja i tylko po to. to jej obowiązek zawsze miec chęć na sex.Wal się idioto...huj ci w dupę skoro tak to lubisz

do prawdziwy men Rozumiem, że zasadza ta obowiązuje w obie strony, i kiedy już będziesz pracował po 16 godzin na utrzymanie siebie i parnerki, to ona ma prawo znaleźć sobie kochanka, jeśli będziesz zbyt zmęczony na sex? :P A tak na marginesie, o problemach należy rozmawiać :P Biedny Autor... nie dość, że kobieta bez popędu złapała go na dziecko, jeszcze własny penis go przerasta i musi się z nim użerać :P

aha i jeszcze jedno,powinienes zmienic swoj NICK na PRAWDZIWY CYMBAŁ!!! A w gaciach pewnie puściutko,co? i tu sie probujesz dowartościowac biedaku?

Gość KEWCE
i tak sie wyda popaprańcu nie licz na to ze tak ci to ujdzie PRAWDZIWY MEN hehe brzydze sie takimi PUSTAKAMI RACZEJ PRAWDZIWY SKURWIEL!!

Gość KICIORKAAA
prawdziwy men sie wystraszył i nie odpisuje ALBO ZNOWU MA PROBLEM ZE SWOIM ŚMIERDZACYM PINDOLEM:-)

Gość LOSYTA
żal mi ciebie i tyle masz pewnie od urodzenia PROBLEMY ZE SOBA no nie zazdroszcze!

Gość cocakola
menie, dobrze Cie rozumiem mimo ze jestem kobieta. Zal mi kobiet ktore wypowiadaja sie w tym temacie rzucajac w twoja strone same obelgi . Moim zdaniem KAZDY dazy do tego aby zaspokajac swoje potrzebby. Nie jestem facetem wiec nie wiem, jak bardzo musialo Cie to dreczyc ale jesli zona nie chciala to Ty miales prawo sobie ulzyc.

dziekuje ci COCACOLA za wyrozumiasłośc dla meskich potrzeb.A wy pozostałe tępe i wiedzące zbyt mało o bożym świecie kobitki porozmawiajcie ze swoimi \"wiernymi\" męzczyznami jak oni patrzą na takie sprawy .Moze w tedy wam sie otworza oczy !!!

Prawdziwy DUPKU,my w przeciwienstwie do Twojego związku zyjemy w takich wiesz uczciwych.nie wiem czy to slowo ci cos wogole mowi? nie oglaszaj tu swoich problemow.my ci nie pomozemy.meskosc ci nie urosnie od dowartosciowania sie na forum.nie ma na to szans wiec spadaj do burdelu.tam za pieniadze powiedza ci ze masz olbrzyma w gaciach hahahahaha:D:D:D:D:D:D:D

Gość fedddddd
ale ty dożo możesz, nie wszyscy faceci tacy są

Gość dothka
ojojoj:P kolega chce się usprawiedliwić na forum publicznym, zwalając winę na kobietę. w sumie z dwojga złego, dobrze że użyłeś słowa 'partnerka' a nie żona, bo byłoby trochę gorzej ;> a tak na marginesie nie musisz tu pouczać rzeszy ciężarnych, bo jestem przekonana że wiele z nich radzi sobie z problemem sexu w ciąży całkiem nieźle z resztą to mit, że kobietom spada w tym stanie popęd, bo może być zupełnie odwrotnie a że nie umiesz by wierny to Twój problem, i raczej idź do księdza, niż na forum dyskusyjne ;] mnie to za bardzo nie zabolało, bo swojego "partnera" pogoniłam. kto wie czy nie miałby podobnych skłonności.