Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała0111

sex z inna kobieta

Polecane posty

Gość mała0111

witam pisze tutaj bo chcialabym sie komus wygadac, strasznie ciezko mi na duszy...moze jesli tutaj napisze bedzie mi choc troche lzej...otoz mam faceta bardzo go kocham...jakis czas temu zerwarlam z nim i nie bylismy ze soba przez miesiac...ostatnio on mi sie przyznal ze gdy nie bylismy razem to on przespal sie z jakas kobieta.mowi ze to bylo tylko jeden raz i nic dla niego nie znaczylo a nie chce przede mna tego zatajac.ale od tego czasu jak mi o tym powiedzial czuje sie koszmarnie...ciagle wyobrazam sobie go z nia .zastanawiam sie czy byla lepsza ode mnie w łozku...on mi powiedzial ze ona byla zajebista w łozku i chyba to mnie najbardziej zabolalo.mogl mi tego oszczedzic,ale powiedzial ze chce byc ze mna szczery.bo teraz ciagle sie z nia porownuje...jeszcze troche to chyba sie zadrecze...moze ktos mial podobno sytuacje?wiem ze nie powinnam miec pretensji do niego bo nie bylismy wtedy razem ale czuje sie naprawde zraniona...bylabym wdzieczna gdybyscie mi cos poradzily...moze jakis facet sie wypowie jak to jest

Gość onnnnaaaa
jeszcze ci powiedzial ze byla zajebista w lozku ?? no to juz gruba przesada :O dla mnie to ze nie byliscie miesiac nic nie znaczy, musialo mu sie bardzo spieszyc skoro po tak krotkim czasie od zerwania juz sprobowal z inna, zwykle jak ktos sie rozstaje to ma jakas nadzieje na powrot a jesli jednak sie pogodziliscie to i on musial cos do ciebie czuc w tamtym okresie, wiec po co spal z inna ??

Gość kurczak pieczonyy
z półobrotu w ryja jemu i jej i tyle

Gość mała0111
on mowi ze to dla niego nic nie znaczylo...ze zrobil to zeby zapomniec o mnie..boze jak to boli :(

Gość onnnnaaaa
mogl postarac sie ciebie odzykac, skoro po miesiacu wrociliscie do siebie to w takim razie rozstanie bylo pomylka, jesli byla pomylka oboje musieliscie do siebie cos czuc, nie wiem to ty z nim zerwalas nagle ? czy klociliscie sie i oboje podjeliscie taka decyzje ? myslal ze juz nie ma szans na powrot skoro uciekl w ramiona innej ? jak to wszystko wygladalo ?

ja bym sobie darowała on chce być z tobą szczery? on chce po prosu się wybielić i zrzucić na ciebie cały ten ciężar pierdol go

Gość czatencja
pomijajac wszystkie moraly etyczne...co w tym dziwnego ze powiedzial prawde - skoro byla zaj***bista w lozku....to tak powiedzial Uczucia i motywy postepowania to juz inna para kaloszy.

Gość moj lewer
zawsze mowi swojej panience ze nic dla niego nie znacze a lgnie do mojej dupy jak mucha do lepu. wiec "cos" jednak znacze :) co za roznica co. faceci to idioci i zawsze tak pozostanie. a klamac to oni potrafia jak z nut. naiwna ta, ktora im wierzy :)

Gość daj sobie nie rozpamietuj
albo to zaakceptuj albo z nim zerwij bo takie zadreczanie sie nic nie da, bedziesz tylko kłębkiem nerwów... ja tez to przezyłam, ale moj bzykał taka jedna wielokrotnie... nienawidziłam go za to jak mi o tym powiedział, prostak, a jej nienawidze po dziś dzien, nie wrocilabym do niego jakbym o tym wiedziała, powiedział mi pozniej, piepszył tą blond ściere W. kurwą trzeba byc zeby pojsc na caośc z facetem po niecałym miesiacu znajomosci i to z facetem ktory ciagle mysli o swojej byłej Dobrze tak dziwce:) mam nadzieje ze bardzo odcierpiała to:) skadinad wiem ze odcierpała i strasznie płakała, taka biedna była... och jak mi jej zal:) no coż swoim facetem gardzę, ale jednoczesnie kocham i chyba tylko dlatego nie rzuciłam go po raz drugi........... Nie porównuj się z nią, nie mysl o tym, a jemu powiedz to samo, ze jak nie byliscie razem to miałas przygode z przystojniakim, ze zrobił Ci zajebista minetke, tak zajebista pierwszy raz w zyciu, niech sie poczuje tak samo jak Ty.. Trzymaj sie

Gość mała0111
do onaaaa ja zerwalam...mielismy dosc klopotliwa sytuacje...balam sie ze jestem w ciazy a on nie wspieral mnie i powiedzial ze jesli jestem w ciazy to musze usunac albo wychowywac sama...teraz mowi ze mowil tak z nerwow i wcale tak nie myslal...ale ja po tym nie potrafilam mu ufac...i zerwalam z nim pomimo ze go kochalam...kierowalam sie raczem rozumem a nie uczuciami ale po miesiacu zycia bez niego stwierdzialam ze nie potrafie bez niego zyc i wybaczylam mu

Gość do autorki tego tematu
wiesz co ci powiem? mysle ze nic z tego nie bedzie:( przykro mi ale ten twoj facet to kretyn, nieodpowiedzialny i mysli tylko fiutem, sory ale taka prawda:(

Gość do autorki mala
wez jeszcze pod uwage ze on cie sciemnia i z nikim sie nie przespal. Faceci tak czasem robia zeby podbudowac swoje ego a ty z nim zerwalas wiec moze chcial ci w ten sposob dokopac. Jesli faktycznie mowi prawde, i ona byla taka zajebista to ty musisz byc w takim razie lepsza od niej skoro mial porownanie i wrocil. A jesli jestes beznadziejna kochanka a on jednak wrocil to chyba musi cie kochac. W obu przypadkach chyba nie taka tragedia, co?

Gość Nie wierz mu.
Faceci klamia. Gdyby cie kochal oszczdzil by ci tego.