Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

hulahola

Seksowna bielizna w rozmiarze XXL

Polecane posty

Gdzie mog臋 znale藕膰 艂adne koszulki nocne w rozmiarze XXL? Szuka艂am ju偶 chyba wsz臋dzie i nic 艂adnego i seksownego w tym rozmiarze nie ma. Czy puszyste dziewczyny nie mog膮 czu膰 si臋 seksownie? Prosz臋 o pomoc! 艢lijcie linki je艣li znajdziecie godne polecenia stronki..

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no ja mam ten sam problem
a juz myslalam ze jestem sama wszystko robia na "wieszaki" a o laskach grubszej kosci juz chyba wszyscy zapomnieli

Udost臋pnij ten post

Nie jeste艣 sama. Takich kobiet jest du偶o!! Nie wiem dlaczego nikt o takich kobietach nie pomy艣la艂!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 seksowne i xxl si臋 wykluczaj膮
:o

Udost臋pnij ten post

to nie prawda ze sie wykluczaja!! to dlaczego faceci ogolnie leca na duze biusty? pewnie jestes jakims wieszakiem... no moze jest duzo takich kobiet ale ja przy kupnie glupiego biustonosza musze stracic tyle nerwow ze szok ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 du偶e biusty i tylko du偶e
biusty anie zady ,uda i brzuchy macioro :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

a kto tu mowi o duzych udach i brzuchach???/ zeby wlezc w jakas sexi bielizne przy duzym biuscie trzeba kupic rozmiar xxl o艣le

Udost臋pnij ten post

To jest Twoje zdanie!! Je艣li nie masz zamiaru pom贸c to WYPAD!!!! Takich dupk贸w i egoist贸w nikt o zdanie nie pyta!!!

Udost臋pnij ten post

hulahola czy to bylo do mnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wieprzowiny sie buntuja
a ty idz sie utop bo z takim podejsciem zostaniesz sam jak palec i to w dupie:]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a potem
schud艂am jakies 30 kg a mialam z czego i co? moj men jest niezadowolony ,ze niby kosci wystaja ....boshe a w pracy mowia mi ze stracilam zupelnie humor i jaksa smutna nie ta......dajcie spokoj xxl moze byc radosny i sexi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a potem
nie sluchajcie babeczki tych debilnych ma艂olatow ,prawdziwi m臋偶czyzni lubia cialko u kobiety :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a potem
bo cialko jest sexi nawet bez bielizny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a potem
ja to lubi臋 ka偶de cia艂ko byle tylko zamoczy膰 , ale mam 37 lat i jeszcze nie mia艂em okazji :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Nie nie, tamto by艂o do tego frajera co si臋 czepia grubych dziewczyn i do innych frajer贸w o podobnych pogl膮dach!! Nie jestem za艂amana faktem, 偶e jestem puszysta, dobrze mi w swoim ciele, tylko szukam seksownej bielizny i tyle. A tu jakie艣 pajace umieszczaj膮 g艂upie i zupe艂nie zb臋dne komentarze. Mam faceta i to przystojnego, kt贸ry kocha moje cia艂o!! Wi臋c prosz臋 o te linki a g艂upie komentarzy anty puszystych w dup臋 se wsad藕cie!!

Udost臋pnij ten post

A bo oni my艣l膮, 偶e ja si臋 tu 偶ale!! Mam gdzie艣 ich opinie, prosz臋 tylko o ma艂膮 pomoc, 偶e mojemu ukochanemu zrobi膰 niespodziank臋:) B臋dzie zachwycony tylko musz臋 znale藕膰 seksowna koszulk臋:P linki prosz臋:) wi臋cej wi臋cej wi臋cej:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 valdek z byczych
strasznie :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

hej poszperaj na alegro ja tam kiedys kupi艂am sexi gorsecik a mysla艂am ze na moj biust to juz nic nie kupie tylko namioty:PKoreale nie pamientam za bardzo od kogo

Udost臋pnij ten post

w rozmiarze XXL to tylko chyba dla fetyszystow mo偶e byc jedynie seksowna sama bielizna. bo ew. jej nosicielka juz nie!fuj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jajaja999
najlepsze jest to ze takie za przeproszeniem krowiaste babska mowia na siebie puszyste i wielce sie oburzaja jak ktos nazwie je otylymi, nazywajac bez skrupulow szuple osoby wieszakami i anorektyczkami i oczywiscie one moga byc bezkarne bo wieszak niby obrazliwym nie jest??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zrob sie na intelektualistke
puszyste to sa kotki czy kroliczki, albo inne zwierzatka z miekkim futerekiem, wy jestescie po prostu grube babony, spaslaki :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A tak to
W moim mie艣cie jest par臋 sklep贸w tzw. bezc艂owych". Tam jest masa 艣licznych majteczek i string贸w, takich sexi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 makabreska
ja jestem puszysta i stwierdzam ze jestem oblesna, choc moj maz ponoc uwielbia moje cialo (szczegolnie wlasnie biust i tylek), dla mnie moje cialo jest oblesne, uwazam ze dziewczyny puuszyste sa swietne, maja poczucie humoru, potrafia sie lepiej ubarc niz chudzielce ale sorki...my grubaski nie jestesmy sexi...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sexiXXL
A w艂a艣nie 偶e du偶e jest pi臋kne! Wiem co m贸wi臋, kiedy艣 by艂am "modelkowo" chuda (34-36) a teraz nosz臋 rozmiar 42-44 i nie mog臋 si臋 za przeproszeniem od ch艂op贸w op臋dzi膰. ;) Jak to m贸wi膮 kobieta musi mie膰 na czym usi膮艣膰 i czym oddycha膰. Moda na sk贸r臋 obleczon膮 ko艣膰mi panuje w mediach a faceci w realu uwielbiaj膮 piersi i pup臋 a nie kostki sk贸rk膮 obleczone. Poczucie bycia sexi jest zedecydowanie wi臋ksze gdy ma si臋 nieco cia艂ka. Przyty膰 wi臋cej nie chc臋 i mimo wszystko pilnuj臋 si臋, ale nie walcz臋 z moim rozmiarem, dobrze mi z nim i tyle. Nie czuj臋 si臋 ani "spa艣lakiem" ani "grub膮 krow膮". Czuj臋 si臋 SEXI i niech tak zostanie. Jak kto艣 lubi wieszaki to nawet JLo b臋dzie mu si臋 wydawa膰 spa艣lakiem i o czym tu gada膰. A seksown膮 bielizn臋 w rozmiarze XXL mog臋 poleci膰 ze strony www.bieliznaxxl.pl jest spory wyb贸r i codziennej i koszulek nocnych i nawet te偶 bardzo odwa偶nej bielizny typu gorsety czy pasy. Ceny do zniesienia, bez problemu wymieniaj膮 jak nie trafi si臋 z rozmiarem. Ja kupowa艂am tam bielizn臋 do 艣lubu i ehmmmm na noc po艣lubn膮 ;)

Udost臋pnij ten post