Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hulahola

Seksowna bielizna w rozmiarze XXL

Polecane posty

Gość Glupie gadanie ze grubaski
Sa fuj wejdzie na pierwszy lepszy czat pod nickiem GRUBASKA to zobaczycie jakie maja branie wiem bo probowalam i bylam w szoku

Gość jaki usmiech odpadlem
http://bieliznaxxl.pl/pl,product,120145,komplet,x90057,pas,do,ponczoch,ponczochy,duze,rozmiary,shirley,of,hollywood.html

Gość Nie przejmować się dupkami
Hej, kobiety :) Ja widziałam XXL seksowne nocne ciuchy w KappAhl i w Triumphie. Akurat szukałam czegoś dla babci (duuuża pani) i wszystko było zbyt seksowne. :) W obecnej ofercie KappAhl ( http://kappahl.com/pl/products/Damski/Damski/BIELIZNA/BIELIZNA-NOCNA/ ) są rzeczy raczej słodkie niż drapieżne, ale za to trwają ostatnie dni wyprzedaży, na których można perełki w rozmiarach 44-46 dorwać. Nie łam się, droga autorko :) Znajdziesz coś. Ewentualnie może jakieś polecane sklepy wysyłkowe, jeśli w stacjonarnych nie możesz znaleźć? Aha, kiedyś w Galerii Centrum widziałam naprawdę seksowne koronkowe ciuszki nocne w pełnej rozmiarówce :) Pozdrawiam puszyste równie mocno, co chudzinki :)

Gość jhhgggjjh
"nie sluchajcie babeczki tych debilnych małolatow ,prawdziwi mężczyzni lubia cialko u kobiety" Kolejny genialny tekst zakompleksionego spaślaka... Teraz nie tylko GRUBA kobieta jest "prawdziwą" kobietą, ale również mężczyźni są prawdziwi tlyko wtedy, kiedy lubią wały tłuszczu (nazywane "krągłościami") I proponuję wam, wbijce sobie do tych tłustych głów, że oprócz wieszaków są dziewczyny szczupłe i zgrabne, co jak widzę nie daje wam spać :O

Gość Nie przejmować się dupkami
Ejże, ale kto powiedział, że tylko chorobliwie otyłe osoby popierają "krągłości"? Ja tam uważam, że "nie to, co ładne - ale co się komu podoba". Piękno leży w oczach patrzącego. Jeden facet będzie lgnął do kobiet o kształtach rubensowskich, a inny do efemerycznych chudzinek. Jedni lubią naprawdę wystające kości, inni dziewczyny leciutko zaokrąglone, a jeszcze inni prawdziwie otyłe. Każda może być porażająco seksowna, każda zasługuje też na podobające się jej ciuchy (żeby je zdjąć ;) ). Jest sens się obrażać, spierać itd.? Nikt tu nikogo atakować nie powinien. Przecież autorce i paru innym piszącym chodziło o namierzenie miejsca, gdzie można dostać coś seksownego w większym rozmiarze. Ludzie, opanujcie się trochę... Po co ta cała agresja i wulgaryzmy?

ciagle nazywacie osoby o normalnych sylwetkach chudzielcami, wieszakami a oburzacie sie jak WAS ktos nawzie grubasem czy spaslakiem. a taka jest prawda. ja nie lubie grubasow i obrzydza mnie widok osoby grubej ktora np zre hamburgera. to jest ochydne. i nie mowcie ze gruba moze byc ladna, to to jst po prostu oblesne. zwaly tluszczu, wielka jak stodola dupa i cycki do pasa. a fuj. wezcie sie za siebie kobity.

Gość hjjjhjhg
Ostatnio oglądałam na BBC program "Superskinny vs superfat" czy coś takiego, i pewna otyła kobieta, miałą coś białego między zwałami tłuszczu - podejrzewam, że był to jakiś grzyb :O Seksowne, nieprawdaż?

Wy to doprawdy jesteście niepoważni!! Dlaczego pisząc grube zaraz macie na myśli takie co z 200kg ważą?? I wtedy mówicie, że są obrzydliwe, że mają zwały tłuszczu i grzyba między nimi... Ale grubsza kobieta to też nazwiecie taką co waży z 65kg przy wzroście 150cm... I napewno nie będzie obrzydliwa tylko poprostu grubsza.. Po za tym ktoś tu napisał, że my grube kobiety obrażamy się kiedy ktoś nazwie nas spasionymi podczas gdy rzekomo wyśmiewamy się z chudych... A jak widać napisałam, że szukam większej bielizny a ktoś wyjeżdża z tekstem: "tak tak tuczniki jesteście obleśne , najlepiej owińcie się w seksi drut kolczasty i podłączcie do prądu , spaślaki "... Więc jak to jest?? Gdzie tolerancja?? Spójrzcie na temat!! Chodzi o znalezienie bielizny a nie rzucaniem w siebie mięsem!!

Jeśli chodzi o bieliznę w rozmiarach nieprzeciętnych to myślę, że w tym wypadku godnym uwagi jest sklep działający w internecie: http://www.ekskluzywna.com.pl/. Znalazłam tam szeroki wybór nie tylko jeśli chodzi o rozmiar, ale także styl czy kolor (w przeciwieństwie do tradycyjnych sklepów).

Gość Plus-Size-Fashion.pl
Serdecznie zapraszamy do nowego sklepu internetowego z wyjątkową modą plus size (http://www.plus-size-fashion.pl) Oferujemy wyjątkową odzież w dużych rozmiarach (jeansy, legginsy, tuniki, kurtki, sukienki) bieliznę xxxl (również modelującą sylwetkę) oraz szeroki wybór dodatków do odzieży jak wisiory, apaszki, szale.

Gość kichanka
w katalogach wysyłkowych typu BON PRIX czy QUELLE są śliczne rzeczy aż do rozmiaru 52! :)

Gość tez xxlka
jest trochę firm, które robi większą bieliznę, ale proponuję skorzystać z polskich marek takich jak Livia Corseti lub Obsessive, bo te zagraniczne są drogie i różnie z jakością bywa

Jest fajny sklep internetowy http://www.ekskluzywna.pl/ Mają szeroki wybór bielizny, również tej erotycznej, a rozmiary do 52! Do tej pory kupiłam sobie komplet firmy Andalea (mąż był zadowolony ;) ) oraz biustonosze, z których jestem zachwycona. Przesyłka szybka i bez najmniejszych problemów!

Gość łąskot
sklep wyżej beznadziejny żądnego wyszukiwania po rozmairze, trzeba otwierać wszystko i się modlić

Gość vcxvvccvxcvcv
Gruba i seksowna - to się wzajemnie wyklucza

Gość OneTwo
Nie ma takiej.

Gość vcxvvccvxcvcv
"prawdziwi mężczyzni lubia cialko u kobiety " Ojej, jestem sztucznym facetem!

po lewej stronie masz kategorie np.: bielizna erotyczna, potem wybierasz to co Cię interesuje np.: koszulki i na górze filtrowanie po: producentach, cenie i rozmiarach! Dla chcącego nic trudnego! Ja tam jestem zadowolona! A co sądzicie o tzw bodystocking? Czytałam o tym na innych forach i się teraz zastanawiam - kupić? http://www.ekskluzywna.pl/p/79/9175/net-catsuit-bodystocking-bielizna-erotyczna.html

Gość greorinaaaaaa
ceny mają szczegolnie zaj.eee fajne na tej stronce, na allegro wiekszosc tych gorsetów cena po 40-80 zł szukajcie po co płacic 250 zł za ubranko jka na allegro mozecie upolowac taniej, nie kazdego stac wywalic 100 zł na biustonosz albo na gorset za 250 zł

Gość takasiakaiowaka
A nie wolałaby Cię bez tych fatałaszków? :D Weź się ubierz w śmietanę, wiesz, możesz się położyć i dorzucić truskawy. :)

Gość Mariola 56
A szukałaś w internetowych sex-shopach/ W końcu tam jest największy wybór i ceny również bardzo atrakcyjne. Myślę że na początek warto zainwestować w taka bieliznę http://www.wibrator.info/6-bielizna mój facet kupił mi taką na urodziny i oboje na tym korzystamy.