Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona milosciiiiiii

Dlaczego nikt nie zwraca na mnie uwagi?

Polecane posty

Moze nie jestem najpiekniejsza, ale i nie najbrzydsza, nie jestem gruba, a nikt nie zwraca na mnie uwagi? czemu? przeciez nie jestem jakas glupia. Czy wszyscy patrza tylko na wyglad?

Gość na mnie w realu tez nikt nie
zwraca uwagi :( Dlatego zaczęłam próbować w internecie, chociaż tutaj wszycy liczą na szybki seks i nawet się z tym nie kryją...

Gość muminka 25
bo pewnie jestescie paskudy :P

Gość kissmealot
może jestescie zbyt niesmiałe?

Gość karoolek...
a na co mają zwracac ? wszak nawet kołek ubrac modnie i postawic go przy scianie wnet kolejka za nim stanie !! zatem ! jesli jest tak jak piszesz , to kwestia image ! ubierz sie odpowiednio , uczesz , załuz buciki ladne , a nie jak babcie co mają lat 70 umaluj ten pysk w koncu jakos fajnie i beda sie ogladac !!

Typowe myslenie faceta - jak kobieta lamentuje, że nikt jej nie chce i ma juz dość tej samotności, facet od razu zakłada, że nosi tłuste włosy i kiecke po zmarłej babci. To wszystko jest tak banalizowane, do bólu.

taka prawda: osoba nieatrakcyjna + niesmiała/zakompleksiona = praktycznie zerowe szanse na związek i miłość bo niestety wygląd jest bardzo ważny i na ogół od pierwszego wrażenia wszystko się zaczyna. jedyna rada to poszukać w necie i sprawić aby druga strona pokochała zanim zobaczy...

Gość karoolek...
Typowie stwierdzenie kobiety po przeczytaniu tekstu napisanego pzrez faceta ! czy ja pisalem o tłustych wlosach !!?? NIE ! czy o kiecce po zmarłej babci ? NIE ! TO tY TO TAK ODEBRAŁAS i to jest wlasnie typowe i wlasnie dlatego nikt nie zwraca na podobne egzemplaze uwagi ! bo taki nie wie co i jak ! i nie umie tanczyc czaczy !! rozumiesz - nie -....

Gość karoolek...
nie ma kobiet nie atrakcyjnych ! jesli nie odbiegają wagowo od standardów zbyt wiele w plusie jak i minusie - sa pewne dopuszczenia i wszystkie ta które sie mieszczą to sa winne same sobie ! wszak ja mam oczy i widze jak wygladacie na codzien i w niedziele , bywam tu i tam , mijam was co rusz !! widze wasze fryzury , ubrania itd. kochane ! DIABEŁ TKWI W SZCZEGÓŁACH !!!

internet tez chyba nie jest dobrym wyjsciem... co z tego ze ktos moze pokochac zanim zobaczy, skoro moze sie odkochac jak juz zobaczy, a wtedy to bardzo boli

Gość karoolek...
CO ZŁEGO ? to ze w moim przypadku owa kiecka miala by conajmniej 100 lat a babcia jeszcze zyje ! a 100 lat temu to raczej kiecki nie były fajne !!

karoolek... w jakich szczególach? powiedz dokladnie na co zwracasz uwage jako facet

Gość ale bajer
karoolek niniejszym mnie rozbawil:D czemu tak sie emocjonujesz facet?

Gość karoolek...
nie wiesz co to szczegóły ?? wiec po tobie - ja Ci nie pomogę podpowiem tylko iz kobieta musi byc kobieca jak w wygladzie tak w zachowaniu , czyli musisz prawidłowo chodzic , poruszac sie , miec pewne maniery itd.

Gość karoolek...
emocjonuje sie ? hmm moze ciut , a co zabronione ?

mi nie chodzilo o zachowanie a o wyglad, co takiego przykuwa uwage facetow, czego mi brakuje

Karolek, najpierw spójrz sam w lustro, zanim zaczniesz pouczać kobiety, że mają o każdej porze dnia wyglądać jak żywcem zdjęte z wybiegu. I nie gorączkuj się tak, bo Ci żyłka pęknie. :)🖐️

spragniona milosciiiiiii na mnie w realu tez nikt nie :) jest parę takich rzeczy. Przy czym pamiętaj że odbiór drugiej osoby to bardzo indywidualna sprawa. Dlatego ważne jest co chcesz pokazać, bo odbiór tego może przynieść zupełnie inne rezultaty.

Gość karoolek...
wlasnie oto przyklad dlaczego na kobiete facet nie zwraca uwagi ! czy ja pisalem , ze kobieta ma wygladac jak by zeszla z wybiegu ? to sama zes sobie wymyslila ! A zatem skoro tak piszesz to znaczy ,m ze nie masz sposobu na swój wyglad ! ja mam lustro wygladam w nim jak i rzeczywistosci calkiem dobrze , tak bynajmniej twierdzą kobiety ! ...

Gość ale bajer
musiałabys nam wrzucic swoje zdjecie, a wtedy kazdy wprawnym okiem by na nie zerknal i ocenil twoje braki:)

No i git. A ja waże 45 kg, codziennie się maluję, dbam o higiene i noszę ubrania typowe dla swojego przedziału wiekowego. Więc odpieprz się od mojego wyglądu z łaski swojej, Charlie. 🖐️

Jak to nikt nie zwraca na ciebie uwagi? Ludzie przez cały czas obserwują innych ludzi, jak ty innych obserwujesz, to oni ciebie też. nie wiem czym się przejmować. Czy ci chodzi o to, że chciałabyś mieć chłopaka, ale nie wiesz jak zwrócić na siebie uwagę?

co z tego ze inni mnie "obserwuja" nie o taka obserwacje mi chodzi. dlaczego nikt nie zainteresuje sie mna jako potencjalna partnerka?

Gość karoolek...
no i co z tego , ze sie malujesz - trzeba by jeszcze ocenic czy prawidłowo !! choc moze i tak , nie wiem uprawiam załozenia teraz , cos musi byc w tym iż nie zwracaja na ciebie uwagi , dbasz o higienę ? no jeszcze by brakowało bys nie dbała (usmiech) nosisz ciuchy dla swego pzredziału wiekowego > gratuluję ! co mnie to obchodzi !! bo nie o to chodzi ! głupi jeens , a jeens to kolosalna roznica , jeden bedzie lezał jak na strachu na wruble , ten drugi jak na ksiezniczce ! wazysz 45 kg ? a moze powinnas 55 ? nie wiem ! nie da sie tego tak okreslic ! wiec sie nie urazaj

"co z tego ze inni mnie "obserwuja" nie o taka obserwacje mi chodzi. dlaczego nikt nie zainteresuje sie mna jako potencjalna partnerka?" Bo obserwują w jakimś celu:) Ale Ciebie nie interesuje w jakim to sobie odpuszczają.

:D Charlie, bez urazy, ale coraz bardziej utwierdzasz mnie w przekonaniu, że musisz mieć jakieś zaburzenia osobowości.