Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spragniona milosciiiiiii

Dlaczego nikt nie zwraca na mnie uwagi?

Polecane posty

Gość karoolek...
bez przesady ! to ty masz problemy ! nie ja ! (usmiech) nie podoba Ci sie prawda moja ? trudno tkwij w swojej ...

Gość na mnie w realu tez nikt nie
CrazeFreya - dla dobra Autorki chyba lepiej, żeby tak sie nie stało... :D Filozof- czyli przyczyna nie tkwi w wyglądzie..?

Gość karoolek...
CrazeFreya (malamaggy@wp.pl) do Karola: zostań stylistą autorki... --------------------- bardzo chetnie ! gdyby nie byla taka zmierzła i upierdliwa jak tu , to sie tez musi przekładac na codziennosc jej ! nstad kto bedzie zwracal na kogos uwagę , kto ma na twarzy wypisane (co sie gapisz) !!

Gość karoolek...
zawsze sie od wygladu zaczyna , a wyglad swiadczy o calej reszcie !!

CrazeFreya - nie odnosisz wrażenia że one nas nie zauważają??:) A chcą być "interesujące" :):):)

"co z tego ze inni mnie "obserwuja" nie o taka obserwacje mi chodzi. dlaczego nikt nie zainteresuje sie mna jako potencjalna partnerka?" No przecież o to przed chwilą pytałam: Czy ci chodzi o to, że chciałabyś mieć chłopaka, ale nie wiesz jak zwrócić na siebie uwagę? Do autorki: widzę, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Ach, i chyba bez zrozumienia odczytujesz ludzką mimką i pantomimikę...

Gość mam alergie....
karoolek... idź lepiej utulać swoje kochanki

Gość ale bajer
KAroolek udziela tylko rady z perspektywy faceta i czyni to z wielkim wdziekiem:D wiec sie nie czepiajcie, bo chce dobrze i ma racje:P Zatem dajcie sobie spokoj z tym nabijaniem sie i propozycjami, zeby niby stylista zostal:O Facet chyba lepiej wie, co sie facetowi podoba, niz kobieta:P

"do Filozofa: przecież ja jestem dziewczyną." Konkurencję powinny tym bardziej obserwować;) Zwłaszcza taką:)

"Filozof- czyli przyczyna nie tkwi w wyglądzie..?" Wygląd to jak łyżeczka, herbata nie zrobi się słodka od mieszania tą łyżeczką.:)

W takim razie, co jest cukrem?

No pewnie, że na pierwszy rzut oka, jak sie ludzia obserwuje to wygląd zewnętrzny to podstawa, by dalej analizować człowieka ;) - czy warto na niego dalej zerkać czy nie. Jak jadę pociągiem lub autobusem to mnie np. drażnią ładne kobiety, elegancko ubrane z poogryzanymi do łokci paznokciami, to tak obrzydliwie wygląda, i które jeszcze oscentacyjnie czytają gazetę. Albo kobiety, które od dołu do szyji są super modnie ubrane, a na głowie mają siano, siwe odrosty i a na twarzy brak make-upu. A u facetów denerwują mnie następujące atrybuty: łupież na kurtce(bądź marynarce), poogryzane paznokcie, zanik higieny osobistej (smród wynikający z nie mycia się, z niezmieniania skarpetek i innej części garderoby), nieswieży oddech, który czuć w połowie segemntu wagonu, "chlorowy" odór (przez picie alkoholu).

A czasem jakiś zdrowszy substytut, np. miód. I co z tego? I tak nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie, dlatego nie lubię gadać z użyciem metafor.

a do autorki: jeśli chcesz by jakiś chłopak na ciebie zwrócił uwagę, to musisz po prostu być sobą, bo nie ma sensu kogoś innego udawać.

Gość jewells
Nie czytalam calego topicu, ale przyczyna tkwi w braku pewnosci siebie. Wiekszosc kobiet w zwaizkach jest przecietnych, ale faceci tego nie widza, bo babkoi dobrze maskuja:D Odpowiedni makijaz, fryzura, modne ciuchy+ pewnosc siebie i facet juz zalicza kobiete do atrakcyjnych...

Taki żarcik sytuacyjny:) Sorki:) Mam bardzo złośliwy charakter i czasami muszę mu pofolgować:) Hm to jest bardzo dobre pytanie. Ja postawił bym że "otwartość na ludzi" jest cukrem. Ludzie boją się zranień, Ty pewnie też.

"Nie czytalam calego topicu, ale przyczyna tkwi w braku pewnosci siebie. Wiekszosc kobiet w zwaizkach jest przecietnych, ale faceci tego nie widza, bo babkoi dobrze maskuja Odpowiedni makijaz, fryzura, modne ciuchy+ pewnosc siebie i facet juz zalicza kobiete do atrakcyjnych..." Zabiera swoją nową BMWicą, przeleci na leśnym parkingu, powiesi kolejne majtki na ścianie, a potem zmieni blond dodatek do tapicerki.

Gość bea 2
Karolek lepiej sie nie odzywaj bo tylko sie pograzasz

Gość gość
No to ty zwróć uwagę na kogoś i będzie git.