Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulianna

przechwałki facetów z kasą

Polecane posty

Gość egoizm egocentryzm i narcyzm
taki kolo nie potrafi kochać... jest skazany na samotność, na krótkie puste nic nie znaczące chwile przyjemności bez miłości, wraca do pustego domu i samochodu, sam...

Gość samantha_
"jest skazany na samotność, na krótkie puste nic nie znaczące chwile przyjemności" dokładnie

Gość normalny kolo z kasą
Bożesz ty mój ale biadolenie. To co ma taki 'biedak' który ma kasę według was zrobić żeby zaznać prawdziwej miłości? Ma sobie zrobic zdjęcie komórką w swetrze z Lidl'a na tle podrapanej ściany i wrzucić na portal randkowy, byście, drogie kafetarianki (pryszczte - niechodzace do kosmetyczki; z malym biustem - maly biust= 'same zalety', blade - solarium to zbrodnia na własnej skórze) go polubily i w dalekiej perspektywie nawet przytuliły do łona?

Gość a ja mam wspanialego
a ja mam bogatego przystojnego meza ktory o mnie dba i nosi mnie na rekach szaleje za mna zamieszkalam u niego pracuje z nim prowadzimy jego firme wiec nie mowcie ze tacy chca tylko podupczyc latwe kobiety no ale ja mialam szczescie haha. dziewczyny tu zjechaly Lukasza bo rzeczywiscie ma siano w glowie on moze i wyda 1000 ale jak sam przyznal tylko po to zeby sie poseksic i nic wiecej na chwile, taki pan jak Lukasz nie da prawdziwego szczescia kobiecie

co ma zrobic zeby go przytulily do lona? no coz, isc na dziiwki i zaplacic Lukasz raczej nie mysli o tym zeby miec zone i dzieci, jedyne o czym mysli to o seksie i przez to bynajmniej w moich oczach jest nikim

temat jest o takich skunksach ktorzy mysla ze jak maja kase to moga wyruchac jakakolwiek kobiete a potem do widzenia. chory zboczek od kasy mu sie w glowie piierdoli zadna go nigdy nie bedzie kochala bo jest bezczelnym chuujem wykorzystujacym kobiety! wiec dlatego ze zadna go nie pokocha bo jest niepowazny i pusty msci sie w ten sposob

niezłe jaja... koles napisal sobie elaborat a niektore tu w majty popuściły :D zwlaszcza velka :D samochod za 80-100 tys?:D gowniana toyota avensis tyle kosztuje, a czy inny syf jak np opel vectra a tu sie wszystkie praiwe zmoczyly czytajac cene :D kto pisuje na tym forum ? :D

Gość gdybyś była dobrą kobietą
"kto pisuje na tym forum ?" Między innymi komiczne. Jego udzial jest naprawdę pokaźny.

Gość a tak sobie czytam
komiczne na prezydenta :classic_cool: :classic_cool: lukasz wawa 100 % racji ale to tylko dziala w przedziale wieku 18-25 :D:D

"lukasz wawa 100 % racji ale to tylko dziala w przedziale wieku 18-25" tak ale tylko na seks to kazdy glupi moze zaplacic prostytutce. on nie ma nic do zaoferowania kobiecie. do czego to doprowadzi? stary kawaler lat 55 zachowujacy sie jak 18 latek nie majacy zadnych wyzszych wartosci poza seksem i zabawa

Gość a tak sobie czytam
no tak ale jesli ktos jest niezmialy i niema czym zaimponowac lasce to najprosciej...kasa nie wszyscy mysla tylko o seksie

O, to mój kolega podszedł raz na turnieju do jakiejś laski w różowych spodniach i mówi: "Cześć, jestem szejkiem i mam 4 rafinerie" :D I laska dała mu swój numer telefonu, ale to wiadomo, że były żarty...

Gość karoolek...
Ulianna karoolek... po co bogaty facet ma się tym chwalić facetowi? zapewne nie chciał Cię zaliczyć ------------------------------------ Nie udawaj głupszej niz jestes , pomysl zanim cos napiszesz .... "bogaty facet " ma tak wielkie kolo zainteresowan pieknych kobiet iz nie musi w tej kwesti robic nic !! tyle , ze Wy tu o jakis facetach co mają pare groszy przy dupie piszecie , a nie o tych bogatych --------------------------------- wyszłam z kąpieli No nie wiem, nik "karolek" może wskazywać, że może jednak i chciał zaliczyć ------------------------------ dokonalas penego zalozenia - błednego nik mój bowiem nie ma nic wspólnego z imieniem "karol" wrecz wyraznie napisane jest karoolek , przez dwa oo i to nie jest zdrobnienie tego imienia , tylko ktos o malej wyobrazni mógł takiech dokonac przemyslen

"bogaty facet " ma tak wielkie kolo zainteresowan pieknych kobiet iz nie musi w tej kwesti robic nic" szczerze watpie, skoro placi prostytutkom...

Gość karoolek...
kto !? pewnie i bywaja tacy , a to ze placi ktos prostytutce to w tym wypadku kiedy mowa o bogatym facecie calkiem inna bajka !! nie jedna by chciala takiego zlapac na ciaze - stad kozystaja z prostytutek , ale nie wszyscy ....

tak prostytutkom z tego co napisal Lukasz twierdze ze wyrwal prostytutki, zadna ZADNAAAA normalna kobieta nie zgodzilaby sie na trojkat za darmo! wiec nie pisz mi tu ze taki gosc nie moze sie odpedzic od pieknych kobiet, bo jedyne na co licza to na kase i nic wiecej

Gość klick klick
ciąża z facetem w wieku mojego ojca? bo o młodych bogatych nie słyszałam

Gość karoolek...
to piszemy o jakims wyjatku , czy tez powiedzmy czterech panach , czy o znacznej wiekszosci - bo o tych znajdujacych sie w mniejszosci nie mam zamiaru ! tym bardziej iz znam tych bogatych i wiem jak sie zachowują zadenz nich nie zachowuje sie jak tu sie to opisuje , co nie znaczy oczywiscie , ze takich nie ma !!

Gość a tak sobie czytam
ale prawda taka ze Ci najbogatsi sa starymi kawalerami :o

moze i nie moze sie opedzic od mnostwa pieknych kobiet ale skoro z zadna sie nie ozenil to chyba jest z nim cos nie tak. ja nie potrzebuje tabuny adoratorow zeby byc szczesliwa

Gość ja nie lubie bogatych
co z takim robic rozmawiac o gieldzie? :o jestem zbyt namietna zeby poleciec na takiego sztywnego powaznego snoba. dla mnie liczy sie duzy kutas nie kasa :o

Gość karoolek...
no jak sie ma wielką cipe i pusto w glowie to potrzeba wielkiego kutasa!! bogaty nie koniecznie snob , by jednak stwierdzic czy masz o czym z nim rozmawiac , to musialas by miec okazje to sprawdzic , a wtedy moze sie okazac , ze to On z Tobą nie ma o czym rozmawiac i nie mam tu na mysli giełdy i wszystkiego co jest zwiazane z interesami ...

Gość jako facet28
jako meżczyzna powiem wam ,ze na brak pieniedzy nie narzekam tez mieszkam w warszawie i wiem jakie tu sa realia. ale na kobiecie idzie sie szybko poznac przyklad jeden z wielu : Poznaje na imprezie u kumpla dziewczyne, ladna zgrabna itd zaczyna sie rozmowa i wypytywanie hehe wiec kiedy padlo pytanie \" czym sie zajmujesz i czy jestes po studiach \"? moja odp studia rzucilem na 2 roku,bo len jestem a pracuje w auchan w magazynie. Odrazu jej sie zmienil usmieszek ,sytuacja mowi sama za siebie. Ten sposob testowalem wiele razy, az trafilem na dziewczyne ktora to obeszlo i ktora dalej z usmiechem kontynuowała nasza rozmowe, umowilem sie znia raz, drugi i kolejny. Nigdy nie przyjechalam samochodem,chodzilismy do normalnych miejsc dla mlodych ludzi,a do domu zabralem dopiero jak bylem pewien ze licze sie ja ,a nie moje konto.

karoolek znasz bogatych... ile maja lat? i jak wygladaja? 30 lat, wysocy i przystojni? :o czy 60 lysina i otylosc? :O

karolek: jak sie ma wielką cipe i pusto w glowie to potrzeba wielkiego kutasa tak myslalam ze masz malego, jak i cala twoja szajka bogaczy :o

wiec wyszlo na to ze te wady w wygladzie kasa rekompensuje :)

Gość karoolek...
małego ? nie wiem - nie obchodzi mnie to - kobiety też nie narzekają z danych wynika iz mam normalnego , czyli według ciebie małego ! no ale ok ok ok - jak bym mial wielką cipe to pisał i mówił bym tak samo jak Ty ! wiec cie rozumiem .... przedzial wiekowy tych bogatych ? od 27 lat do 53

a powinno cie obchodzic zeby dac kobiecie przyjemnosc a nie kase

Gość karoolek...
wady w wygladzie ? jak to rozumiesz ? podejrzewac jedynie moge , ale by nie zakladac ! poczekam na twe rozpisanie sie ...