Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaaaaaaa

Pomocy !!!

Polecane posty

Gość studentkaaaaaaaaa

Mam problem !! ostatnio okres mialam 13 listopada..miesiączki mam raczej nieregularne różniace sie dwoma lub trzema dniami zwykle:( Kocham sie z moim chłopakiem conajmniej dwa razy w tygodniu.Zawsze zaczyna bez gumki ale pozniej jak czuje duze podniecenie zaklada gumkę....i spuszcza sie w nia....zwykle przed okresem mam bolące twarde piersi i brzuch mnie zaczyna pobolewqac na pae dni przed..a teraz nic !!! jestem w trakcie brania antybiotyków przeciw tradzikowi...tetralysalu. moze to jest przyczyna ?? biore go od wrzesnia a wczesniej miałam normalnie miesiączki...bardzo sie boje :( mam 20 lat ale nie chce miec jeszcze dzieci :( nie teraz.....pomóżcie poradźcie coś;((( jestem w obledzie:(

Gość stonka ziemniaczana
moim zdaniem to ciąża.

Gość zrób test
zrób test

Gość gosia ze slaska.
mógł cie zapłodnic płynem przedejakulacyjnym

Gość studentkaaaaaaaaa
Zawsze tak robiliśmy i nic sie nie działo:(

Gość zrób test
to pewnie nie ciąża, ale zrób test. uspokoi cie

Gość studentkaaaaaaaaa
pozatym ostatnio przechodziłam przeziebienie pecherza :( mogło to wpłynac na brak miesiaczki??

Gość jesteś genialna
studentak a taka niepoważna po pierwsze jaki jest sens zakładania prezerwatywy w połowie stosunku ?! wystarczy przeczytać ulotkę by wiedzieć że prezerwatywę zakłada się "przed kontaktem członka z pochwą" seks to nie tylko mozliwość zajścia w ciążę ale także zarażenia chorobami przenoszonymi drogą płciową, więc jeśłi partner zakłada prezerwatywę po pierwszych ruchach w pochwie, to już mógł Cię czymś zarazić po drugie, nigdy nie słyszałaś o czymś co się nazywa płyn przedejakulacyjny ? on też zawiera plemniki, więc zakładanie prezerwatywy od połowy stosunku nie jest żadną antykoncepcją po trzecie skoro bierzesz silny lek powinnaś zdawać sobie sprawę że zapobieganie ciąży jest bardzo ważne bo ten lek może uszkadzać płód, przeczytaj ulotkę każdego leku zanim zaczniesz go brać http://www.doz.pl/leki/p4634-Tetralysal nie mogę zrozumieć jak studentka czyli z założenie inteligentna osoba zachowuje się tak bezmyślnie i nieodpowiedzialnie

Gość studentkaaaaaaaaa
Boje sie :(:(:(

Gość jesteś genialna
szkoda że myślenie włączyło Ci się dopiero gdzy okres się spóźnia a nie wtedy gdy zaczełaś uprawiać ten dziwaczny stosunek przerywany z prezerwatywą szkoda że dermatolog nie uprzedził Cię że przy wszelkich kuracjach silnymi lekami na trądzik trzeba bardzo dobrze zabezpieczać się przed ciążą łykasz tabletki jak Tic Taki a prezerwatywy traktujesz chyba jedynie jako urozmaicenie seksu

Gość studentkaaaaaaaaa
"szkoda że dermatolog nie uprzedził Cię że przy wszelkich kuracjach silnymi lekami na trądzik trzeba bardzo dobrze zabezpieczać się przed ciążą Nic o tym nie wiedzialam :( zaraz sie załamie:(

Gość studentkaaaaaaaaa
Przeziębienie pęcherza nie ma nic z tym wspólnego ??

Gość jesteś genialna
Na razie nie masz wielkiego opóźnienia, do 10 dni różnicy między cyklami jest uważane za normalne, przeziębienie raczej nie ma wpływu na długość cyklu, na to raczej miałoby wpływ zapalenie przydatków, jeśli w ciągu 2-3 dni okres się nie pojawi zrób test lub udaj się do gina

Gość studentkaaaaaaaaa
a ten pęcherz nie ma nic wspólego z tym ??my juz 10 miechów sie tak kochamy...i nie zaszłam..

Gość studentkaaaaaaaaa
On mnie jeszcze troszkę boli...

Gość idyllaaaaa
ale przeziebienie pecherza tu nie ma nic wspolnego, moze to wlasnie objaw juz ciazy czeste oddawanie moczu

Gość mam to samoo
Mam podobnie tylko ja nie biore zadnych tabletek na tradzik. Od kilku dni spóznia sie mi okres a od 7 miesiecy miałam wszystko regularnie. Jestem załamana.:(

Gość mam to samoo
mam 24 lata, ale to nie zmienia faktu, ze to bedzie dla mnie tragedia! i robilismy to bez prezerwatywy 4 dni przed dniem w którym miałam dostac okres. oczywiscie nie do końca .