Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespokojna....

KOCHANE POMOZCIE

Polecane posty

Gość niespokojna....

cze dziewczyny, mam problem : bralam tabletki 2 miesiace potem zaczelam nastepne opakowanie ktore po tygodniu odstawilam Problem zaczyna sie tu: w ciagu tego tygdonia uprawialam z Moim Chlopakiem seks bez zabezpieczenia i mam andzieje ze to ze odstawialam te tabletki nie doprowadzi do tego ze jestem w ciazy... zaczelam panikowac...pomozcie

Gość kjdshsd
troche dziwne masz problemy skoro sie nie zabezpieczylas to teraz czekaj a noz sie uda

Gość niespokojna....
ale jestem glupiutka...:( w czasie uprawiania seksu bralam jeszcze tabletki po osttanim stosunku odstawilam tabletki bo naprawde fatalnie sie czulam... wiem ze plemnik zyje w ciele kobiety do 72h ale pomyslalam ze skoro biore tabletki w czasie stosunku to jak je odstawie to w ciaze i tak z tmyi plemnikami zajsc nie moge... o czym ja myslalm odstawiajac te tabletki w takim momencie? ale okres dostaalm nastepnego dnia po odstawieniu mimo to moge byc w ciazy... zalamana jestem

Gość idyllaaaaa
to krawienie to tylko oznaka tabletek, ale w ciazy pewnie ze mozesz byc bo duze prawdopodobienstwo jest przeciez jesli odstawiles w polowie opakowania to nawet innej opcji nie ma nie myslalas o tym, moze zrob sobie z ajakies 2 tygodnie test z krwi, bo teraz masz organizm rozlegulowany o okres swoj naturalny jesli w ogole dostaniesz to poczekasz na niego sporo czasu