Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany proszący

prośba

Polecane posty

Gość zdesperowany proszący

Mam prośbę dla chcących założyć rachunek w banku. Mbank rozpoczął nowy konkurs w którym za polecenie konta dostaje się nagrody. Jedną z nich jest bon wycieczkowy. Chciałbym zrobić mojej dziewczynie prezent na święta w postaci wycieczki. Taki bon chociaż o trochę zmniejszyłby jej koszt. Nie jestem żadnym oszustem i prosiłbym tylko żebyście zakładając rachunek podali w nim cyfry 0253870669. Naprawdę to nic nie kosztuje, a mi pomoże spełnić marzenia. Oto link do składania wniosków: http://polecambank.pl/konkurs/zostan_klientem.html?numer=0253870669

Gość kojooo
Idź sie lecz :-)

Gość kojooo
Naiwnych nie sieją,naiwni się rodza,ale jak na razie na naiwnosci ludzkiej nie skorzystasz frajerze

Gość kojooo
Chcesz dziewczynie zafundować wycieczke to do pracy idź i zarob

Na jakiej naiwności?? Jeśli ktoś zakłada konto to przy okazji mógłby wpisać te cyfry, a nie zostawić puste miejsce. Właśnie tak rozumują osoby twojego pokroju, innym nie dadzą, bo nic z tego nie mają. Do pracy chodzę i nie jest u mnie jakoś super różowo, na tą wycieczkę zbieram od 2 lat.

Gość salmonella kanciasta
Ja mogłabym pomóc ale już mam konto, więc sorry.

Gość piziek miziek
Ale bym sobie poruchał tak mi się chce, a nie mam z kim...... ehh może ktoś chętny?