Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanua

odchudzanie!! zapraszam wszystkich do wspólnej walki i wspierania się

Polecane posty

A jakie ćwiczonka w domowym zaciszu możecie polecić :D ? Macie jakieś swoje ulubione :)?

Gość Nanua
ale, będę jeść 5 posiłków dziennie ;P fajnie się czyta Wasze posty, razem damy rady, nie? ;p

Nanua no pewnie ,że damy rade :D A stosujecie jakieś tabletki cudowne herbatki albo coś takiego :P?

Gość Nanua
ja nie :) tylko kremy ujędrniające :) raczej nie wierzę w takie tabletki, choć nigfy nie wiadomo a, Wy?

16.12.2008 Zaczynam swoje walke o idealne cialo! na sniadanie byla juz bulka pelnoziarnista z pomidorem plus zielona herbata:) Ja sie odezwe dzsiaj dopiero kolo 22 bo tak niestety wracam:(

I wanna be perfect- zycze wytrwalosci :) Przede mna kolejny dzien zmagan. Na nogach jestem juz od 1 w nocy wiec mam juz troszke kalorii na koncie. Niestety nauka czasem wywala z lozka o tak wczesnej porze :) Dzisiaj mam w planach zmiescic sie w 1200kcal i bedzie troszke ruchu :) Zdam relacje rowniez poznym wieczorkiem :)

hej, no ja poznym wpadne;) poki co 2 male kromki razowe z maslem i sardynkami, potem kawa z 1 lyz cukru. na obiad mam zamiar zjesc zupke z 2 kromkami razowca, a na kolację salatke z 1 pomarancza i 1 banana. 2 zielone herbaty i woda. mam zamiar trzymac sie planu hehe;)

ej, gdzie jestescie??? no kurcze dziewczyny no....hymm......prawda wszystkie mialy wpadac wieczorekiem wiec jeszcze pewnie na zajeciach...:) ja trzymam sie swojego planu dietki dzie, niestety sie rozchorowalalam wiec musze do tego dolaczyc tez coldrex....Jesus...ale mi ziiimnoooo.........

Gość Nanua
dziewczyny jeśli chodzi o kremy to ja polecam Perfecta Extra Slim, anty-cellulit, naprawdę fajna już po tygodniu jest skóra, napięta i miękka :) no i jeszcze L'oreal Perfect Slim, ( ten zielony z masażerem) fajny masaż można nim wykonać i naprawdę dobry krem :)

No i jestem. Dzien to super udanych zdecydowanie nie nalezy ;) 1900kal i 1h jazdy konnej (jesli dodac do tego 30min czyszczenia konika co bywa baaardzo meczace czasem :P to wyjdzie akurat ;) ) No coz, poludze sie ze jutro bede w stanie zjesc max 1000kcal :)

Gość sensique
ja tez sie przylaczam... nnarazie schudlam 8kg mam 173cm wzrostu i waze 62 kg damy rade

sensique- jaka diete stosowalas i ile zajelo Ci zrzucenie tylu kg? :) Gratuluje efektu! i wytrwalosci! :) Mam nadzieje,ze zostaniesz z nami dłuuuugo :)

Ja dziś miałam imprezę i wypiłam 2 piwka ale i tak się w 1000kcal zmieściłam:P

Witam ,ja się z chęcią do was przyłacze .Teraz jestem na diecie kapuscianej juz 5 dni i jak narazie mam 3 kg mniej , jak ją skoncze to przejde na tą diete .Słyszałam o diecie niełączenia od cioci , no i mówiła że jest dobra.Ja co dzien rano cwicze 1godz.wiec mysle ze efekt bedzie dobry i do lata bede miała swietna figure.

Czesc dziewczyny:) Wczoraj wrocilam dopiero o 24 wiec nie mialam juz sil nawet wlaczyc komputera. Moj wczorajszy dzien minal tak srednio(pod wzgledem diety) bo wieczor spedzilam z moim chlopakiem wiec nie moglam za bardzo powiedziec nie jedzeniu bo we mnie je wciskal wiec tak zjadlam 3 male kawalki pizzy, tej robionej samemu w domu A dzisiaj: śniadanie 9:45 jajecznica z 2 jajek, bulka pelnoziarnista i zielona herbata

Gość paprotkaa
ihaaa!! udalo sie :))) schudlam... poszlam dzis do sklepu i spodenki rozmarku 36 idealnie :) nareszcie no... jeszcze jakis czas temu mialam 42...40...38 a dzis wkoncu 36 :) nizej nie schodze. tzn mam tylko do zrzucenia 2 kg ale to juz dorobie ukochanymhulaa hooopkiem :))

-I wanna be perfect; wiem i dlatego nie skacze z radości bo wiem ,że teraz zacznie się pod górkę:P ale z wami dam rade ! -paprotkaa; gratuluje :)

Ja jak zwykle moje (pewnie dla wiekszosci ogromne) ilosci kalorii czyli 1900kcal ;)

Może i sporo :) Ważne ze na tej ilosci chudne, powoli ale chudne :) Po swietach moze postaram sie przejsc na restrykcyjniejsza diete :)

Gość paprotkaa
ja mam dziwny organizm powiem wam.. bo ja codziennie jem miedzy 1000 a 1500 kalorii... i nie jestem na diecie. poprostu tyle moj organizm chce... nie chdune wtedy i nie tyje. ale jakbym zaczela sie objadac i jesc kolo 2000 to odrazu waga poszlaby mi w gore... tak juz mam. mam dziwne nawyki zywieniowe.. ludzie jak towidza krzywia sie bo np jem duzo warzyw gotowanych i pieczowy ryzowe.. ale jem bo poprostu kocham to jesc.. dla mnie smak gotowanego ziemniaka to nibo.. oczywiscie nic nie sole bo sol znieksztalca smak.. taki przyklad.. num a zeby schudnac to jadlam mniej czyli pewnie mniej niz 800 ale nie cierpialam.. inna sprawa. ja tylam od alkoholu. od kiedy go nie pije .. schudlam i moge jesc co chce.