Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nanua

odchudzanie!! zapraszam wszystkich do wspólnej walki i wspierania się

Polecane posty

Gość paprotkaa
u mnie cos jakos dziwnie sie dzieje... glodu nie czuje .. jakas niechec wrecz do jedzenia... ;/ wstalam o 8.. zjadlam kanapke dwie male pomaranczki i banan.. i jest juz po 17 caly dzien latalam a tu gloda ni ma.. zara bede miala34 ..... :(

Gość Nanua
hej, dawno mnie nie było po miałam ciągle dodatkowe zajęcia i zaliczenia, nawet czasu wejść do komputera ;) gratuluję wszystkim Wam którym się udaje trzmyać dietę :D

Nie mam dostepu codziennie do internetu dlatego nie pisze codziennych podusmowac,ale trzymam dietke. Teraz czekam do poniedzialkowego wazniea :) Inna sprawa to taka ze jestem tuz przed okresem i mam ochote ciagle jesc!

Wczoraj- niestety mega obzarstwo :( przedokresowe napiecia daly sie we znaki. Dzis- 1200kcal Jutro- wazenie i mierzenie ;)

Zapomnialam że jutro mija miesiac od kiedy sie odchudzam :D No i jestem przed okresem, w sumie juz powinien byc ale cos sie spoznia...

Widzę, że just tu dużo młodych dziewczyn - naprawdę wystarczy zrobić niewiele dla figury, by się udało:-)))

Jestem w szoku :) Po miesiacu jedzenie około 1716kcal dziennie, schudlam 4 kg :) Jesli chodzi o wymiarki to z talii uciekly 3cm, z brzuszka 5cm, z tylka 3cm a z ud 2 cm :) Jestem bardzo zadowolona. Dzis pierwszy dzien w drugim miesiacu mojego odchudzania :)

Dziewczeta, gdzie wy sie podzialyscie?? Dlaczego zawsze zostaje sama na placu boju :(