Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody facet a rozszczep wargi

rozszczep wargi

Polecane posty

Miałem rozszczep wargi górnej.... Gdy byłem dzieckiem wada ta zupełnie mi nie przeszkadzała bo i rówieśnicy niezwykle rzadko zwracali na nią uwagę( rzucali obraźliwe obelgi). Jednak teraz wada ta zupełnie odbiera mi pewność siebie,mam lekko asymetryczny nos,no i bliznę na wardze. Czy ktoś może wie gdzie można wykonać taką operacje,by przywrócić normalny wygląd wardze,a także przywrócić idealną symetryczność nosa? Czy taka operacja jest bardzo ryzykowna? U kogo(nazwisko plastyka/nazwa kliniki) najlepiej wykonywać tego typu operacje? Nie doś że mam taką skaze na twarzy(która dla mnie jest olbrzymim kompleksem),to jeszcze mam niski wzrost...(170 cm) Czy są jakieś metody/zabiegi by zwiększyć swój wzrost? Tak poza tym to za 4 miesiące będe miał 19 lat,mam jakieś szanse na urośnięcie?

nikt nie wie o tym nic???

Gość kisiel the killer

Gość kisiel the killer
jak bylem maly to biegalem sobie i ktos otworzyl przedemna drzwi. twarz na wysokosci klamki, do dzis mam jedna sprawna dziurke w nosie

Gość // //
Polanica! Tam robi sie operacje plastyczne i kosmetyczne. Mówie powaznie. :)

Gość judytek7
zajrzyj tutaj www.wadytwarzoczaszki.fora.pl

Gość Misiaku
tez mam. i nie ma co popadac w kompleksy. mówie serio ! a i Polanica to najlepsze rozwiązanie ;)

Gość MAGUŚ
polecam Specjalistyczne centrum medyczne w Polanicy tam była operowana moja córeczka, która w marcu 2006 r. urodziła się z rozszczepem wargi i wyrostka zęboołowego. Operował Prof. Kobus , który jest świetnym fachowcem , operuje rozszczepy od wielu lat, ma ogromne doświadczenie a to bardzo ważne. moja córeczka ma trzy latka i wygląda ślicznie , wiem jednak że za kilka lat czeka ją korekta bo jak będzie rosła wygląd wargi i noska ulegnie pewnie zmianie . jeżdzimy do Polanicy na kontrole i widujemy tam i młodzież po operacji korygującej , efekt jest bardzo dobry. Popieram Twoją chęć wykonania korekty, rozumiem Cię i trzymam kciuki.

Hej. Również jestem po rozszczepie. Pierwszą operację robił mi prof. Kobus, a drugą nie pamiętam kto :P Obecnie mam 19 lat, a w styczniu czeka na mnie 6 operacja xD Pozdrawiam wszystkich rozszczepowców ;* P.s: Czasami jadąc na kolejną operacje czuje się jak taka gwiazda, więc plujcie sobie w brodę Ci, którzy nie mają takich możliwości poprawy urody ;D

Gość gość
Tylko nie Polanica,moja corka miała tam 7 operacji po rozszczepie i nic mi nie pomogli.Utrzymuja sie tylko z pieniedzy NFZ,robia sobie doswiadczenia zamiast pomagac,gdzie etyka lekarzy:-( Dowiedziałam sie ze istnieje w Polsce w Warszawie klinika gdzie do dwoch lat mozna skorygowac ta wade,nowymi metodami prof Dudkiewicz,wspaniały lekarz o wielkim sercu :-) Efekty pracy Pani prof sa odrazu widoczne,polecam z całego serca.

Gość gość
Poszukujemy osób (dorosłych) do nowego programu tv o nieudanych operacjach plastycznych. jeśli przeszedłeś operację korygującą rozszczep wargi, ale efekty nie są zadowalające napisz do nas. programtv@onet.pl