Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataaaszkaa

Chcę ale się boję, jak mam to oceniać, to normalne?

Polecane posty

Gość nataaaszkaa

Mam 17 lat, za sobą parę niewinnych flirtów, ale żadnych poważnych związków. Z jednej strony bardzo chciałabym się z kimś związać, być z kimś, mieć do kogo się przytulić, porozmawiać, spędzić noc, wieczór, mieć za kim tęsknić.... Jeszcze 3 dni temu miotały mną na różne strony te uczucia, czułam się przybita. A wczoraj wyłowił mnie na pewnym portalu pewien pan. Całkiem przystojny, pozornie miły, 2 lata starszy, chyba ktoś normalny itd... Może przesadzam, ale czuję że mogłoby COŚ z tego być. Oczywiście jeżeli po spotkaniu nie okaże się idiotą... I właśnie pojawia się problem, że ja jednak nie chcę, że się boję, że wolę być sama :/ Niech mi ktoś powie co jest ze mną... :| czy może aż taka zimna ryba ze mnie? Chcę być z kimś, ale tak się boję cierpienia i nieodwzajemnionej miłości....

Gość nataaaszkaa

Gość poziomka...
Jak sie naprawde zakochasz to odejda ci te leki.. masz dopiero 17 lat i kupe czasu przed soba. a szukanie faceta przez internet tez budziloby we mnie lęki :)

Gość nataaaszkaa
tzn... ja na tym portalu nie szukałam faceta, ale rozrywki. Albo tęsknoty do tych moich nieudanych flirtów ;p

Gość nataaaszkaa
xxyyxx ale sie uparłeś/łaś