Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapatrzonaona

Wrócić, czy nie wrócić do Niego? - pomocy!

Polecane posty

Gość Zapatrzonaona
a jeśli zdecydujesz się na powród do niego to przedtem wybierz się do ginekologa po dobre pigółki... Brałam Yasminelle. Okres mi zanikł od odchudzania jak się później okazało.

Gość dedddda
czegoś nie rozumiem - Ty go rzuciłas - bo nie dorosłaś do ślubu .... a póżniej kiedy byliście wolni - on przespał się z inną (bo to zdrada nie była !!!) a Ty się załamałaś ? niech dotrze do Ciebei ze to zdrada nie była - a Ty niepotrzebnie się nakręciłaś. Rozumiem że było Ci przykro, że nie płacze za Tobą ... ale to tylko facet - byl wolny - samotny - chciał znaleźć pocieszenie a skoro wraca myslami (telefonami) do Ciebei znaczy że to nie było to ....

Gość ja sobie myślę
sama sobie odpowiedziałaś - wracaj do niego:-) ale najpierw leć po pigółki (na na wypadek gdyby chciał przyśpieszyć twoją decyzję o ślubie) ;-) I SZCZĘŚCIA WAM ŻYCZĘ!

Gość ja sobie myślę
ja od 4 lat biorę cilest, ale moje koleżanki chwalą Yasminelle.

Gość Zapatrzonaona
hehe, no chyba muszę wrócić, bo nic bez niego nie jest takie same. będąc z nim to nawet taka jakaś piękniejsza byłam:) No i zwyczajnie tęskni mi się za tym seksem. Pojadę do niego w przyszłym tygodniu, tęsknie za tą mordką...

Gość ja sobie myślę
po co czekać...? napisz choć dobre słowo do niego żeby miał o czym śnić :-)

Gość duszek swiąteczny
ja bym wróciła - ale najpierw przeprowadziła z nim rozmowę o tym co czułam o tym co czuję o swoich obawach o tym ze nie wyobrażasz sobie zdrady a takowa byłaby definitywnym końcem Waszego związku o tym że przeraża Cię wizja ślubu - że zwiążesz się wyłącznie z kimś kogo będziesz pewna kogo będziesz szanowała i miaal pełne zaufanie i żeby nie przyśpieszał tego . Musisz wpoić sobie 1 rzezc !!! oficjalnie nie mysl o nim jako o kandydacie na potencjalnego męża bo urasta to do fobi - żyj codziennością bo zwariujesz staniesz się zgorzkniałą i nie umiejącą się niczym cieszyć damessą :)

Gość dedddda
napisz napisz zrób mu wrzutkę :) faceci kochaja takie kobietki i daj znać co u Ciebie

Gość Zapatrzonaona
On ciągle wie co u mnie, dzwonił dziś... Tak samo jak wczoraj i przedwczoraj... Głupia jestem chyba, gdyby mu nie zależało to by nie chciał wiedzieć co u mnie... A rozmowę muszę odbyć i postawić nowe warunki. Jak zaczynaliśmy być razem to pamiętam spisaliśmy taką listę śmieszną:) Co nam wolno czego nie. Musimy powtórzyć ten patent.. Chyba 3 miesiące zmarnowałam...

Gość miraabelka
powiedz mu to, co mówisz nam! że nie chcesz jeszcze formalizacji związku, że jestes na to za młoda. Ale zadzwoń do niego dzisiaj, powiedz mu, że chciałabys sie z nim spotkac. Niech chłopak się cieszy :P

Gość duszek swiateczny
zadzwoń zadzwoń !!!!! :) albo napisz sms-a --- brakuje mi Ciebie ......

Gość ja sobie myślę
zapytaj "tęskinsz jeszcze za mną..." i poczekaj co odpowie ;-) i koniecznie aj nam znać jak się wam układa:-)

Gość Zapatrzonaona
Wiem co by odpowiedział jakbym tak zapytała.. Powiedziałby, że nie tęskni. Jestem pewna w 100%. Jest zbyt dumny, żeby przyznać, że go to boli...

Gość duszek swiąteczny
to nie pytaj - generalnie oczekuj tylko (poza uczuciem szczerym i oddanym :) ) szacunku szczerości i lojalności - to samo staraj się dawać - nie zadawaj pytań - mów wprost o tym co Ty myślisz napisz mu coś od siebie