Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal28

Do Gogi Bubu

Polecane posty

"tylko nie mała bo mała to jest Twoja ....." Ja zaczynasz to dokończ :P. "wkreciłeś sie rycerzyku ...mnie ktoś inny drażni nie Gogi(Gogi to dzieciak)" Czasami sie w coś wkręcam, ale na pewno nie w kafe. "ale ten facet wie ze mnie drazni i draznić nie przestaje ...a pisze że przestanie " Niestety nie wiem o kim piszesz :o. "hehe jade na świeta do rodzinki w góry" To udanych świąt, mam nadzieję, że takie właśnie będą.

Gość ___*sami*
nie moge napisac o kim ,to świezy wielbiciel:P Będą udane Świeta ,bo jade do świrnietej rodzinki:O wiec nudzić sie nie bede.Ech żeby śnieg spadł to pojeżdżę na sankach

"nie moge napisac o kim ,to świezy wielbiciel" Pewnie następny palant, X coś tam. Oj, nie masz Ty szczęścia do wielbicieli. Przeważnie byle kto się trafi :o. "śnieg spadł to pojeżdżę na sankach" A będziesz mieć śmieszną czapeczkę?

Gość ___*sami*
X mnie już nie lubi :( wczoraj mnie zwyzywał bardzo i zakazał do siebie pisać postów,musiałam wyjść na piwo tak mnie zabolało jego odrzucenie:O:P Ten wielbiciel to pan inteligentny;) Mam czapeczke z uszami ,wyglądam jak zajączek:)

"tak mnie zabolało jego odrzucenie" Biedactwo :o. "Ten wielbiciel to pan inteligentny" Ach, "między oczy". "Mam czapeczke z uszami ,wyglądam jak zajączek" Szkoda, że nie jak króliczek ;).