Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PewnaIdiotka

Błagam, pomóżcie.. x Nie mam siły życ..

Polecane posty

Gość PewnaIdiotka

Chcę się zabic... Już nie wytrzymuję... Krew cieknie mi po nadgarstku... x[ Nie mam siły po prostu życ.. Zerwałam z osobą, którą kocham.. Niesamowicie kocham.. Pod wpływem? Głupoty... Byłam bardzo zdenerwowana... A teraz on nie chce mnie znac.. nie chce rozmawiac.. nie chce mnie widziec.. Moje życie bez niego jest bez sensu, to cholernie boli.. Bardziej niż te dziesiątki dzisiejszych ran na ręce.. Błagam.. pomóżcie mi..

Gość XXXczarnyAniołXXX
nie umiem ci pomoc bo mi samej zle..:-(

Gość pesymistka******
kiedy z nim zerwałaś?

Gość pesymistka******
postaraj sie racjonalnie i na chlodno opowiedziec wszystko od poczatku ile byliscie razem czemu z nim zerwalasczemu on nie chce waszego zejscia

Gość ONA SZALONAAA
własnie rozmyślałam o samobójstwie... tza ja sama nie chcialabym tego zrobic ale zastanawiałam sie co ludzi do tego popycha.. taki powód jak ty podajesz jest błachy... wybacz ale nie robi sie takich rzeczy z powodu faceta!!!!!!!!!

Gość PewnaIdiotka
Kilka dni temu, ale.. pisaliśmy przez internet, on powiedział, że pomyśli nad następną szansa.. w ciągu tych dni mnie olewał, a dzisiaj usłyszałam, że jestem nikim.. że on ma mnie dośc.. że nic już nie będzie.. x[ Jest mi tak źle.. Nie wiem, czmeu to zrobiłam.. Nie mogliśmy się dogadac.. Coś się psuło.. Nawet nie wiem co.. O bahostkę się kłóciliśmy... Byliśmy razem 3 miesiące.. Zozumiałam swoje błędy i naprawdę chciałabym je naprawic.. Wiem, że zachowywałam się, jak idiotka, ae.. już za późno.. On powiedział, że nigdy nie chce miec nic wspólnego ze mną, że to totalny koniec.. Boże, ja tego nie przeżyję..

Gość XXXczarnyAniołXXX
przykre..nic wiecej nie umiem napisac...

Gość pesymistka******
ONA SZALONA jak jestes nie wrazliwa i do tego glupia to nie zabieraj glosu

Gość PewnaIdiotka
CzarnyAnioł, wiem.. Straciłam miłośc mojego życia przez własną głupotę... Tak żałuję.. x[

Gość pesymistka******
ile masz lat jesli mozna wiedziec?

Gość Luśka z W.
Pewna, przejdzie, wszystko przechodzi. Pocierpisz i znowu będzie OK. A tymczasem wyciągnij wnioski i popracuj nad sobą.

Gość PewnaIdiotka
16.. Proszę, nie sugerujcie się wiekiem.. Wiekiem i ciałem jestem dzieckiem, ale mentalnością i psychiką.. nie.

Gość XXXczarnyAniołXXX
ja stracilam duzo wiecej.nie mam nic...moze tylko obrzydzenie do siebie...:(

Gość PewnaIdiotka
CzarnyAniele, co się stało..? x[ Uwierz, że ja też.. Ten rok był okropny.. Straciłam przyjaciół, chłopaka... Nie mam nikogo.. Rodzice zajęci karierą.. Jestem sama..

Gość pesymistka******
zreszta to nie istotne myslisz ze przez 3 m-ce mozna poznac zaufac 2 czlowiekowi tak mi sie wydaje ze jestes osoba mloda nie chce ciebie martwic ale to nie ostatni twoj zawod milosny a kazde rozstanie boli jak by nie bolalo to czym bysmy byli jak bysmy nie mieli uczuc

Gość XXXczarnyAniołXXX
w ciagu 6miesiecy stracilam matke ojciec zachorowal znow zaczelam sie ciac a moja milosc nie kocha mnie tak jak dawniej...zreszta niewazne...

Gość PewnaIdiotka
Wiem, ale.. to nie mój pierwszy chłopak.. a naprawdę tylko jemu zaufałam i tylko z nim wiązałam przyszłośc.. jest mi okropnie.. jest szansa, żeby wrócic do niego..? ja naprawdę popełnie samobójstwo, jeśli on już postawił nade mną krzyżyk.. x[

Gość XXXczarnyAniołXXX
ty chociaz masz rodzicow..moja mama chorowala a ja patrzylam jak umiera moj ojciec tez..on umiera caly czas a ja go nienawidze...

Gość PewnaIdiotka
CzarnyAniele tak bardzo Ci wspóczuję.. Musi Ci byc naprawdę ciężko.. x[ Pewnie o wiele ciężej niż mi, chociaż praktycznie ja także nie mam rodziców.. On teraz jest na gg, tak mi źe patrzec na jego nick i nic nie pisac.. x[

Napij sie -lkohol zawsze pomaga, jutro na kacu inaczejna ojrzysz. Jest duzo wiecej nieszczesc na tym swiecie, zastanow sie co tym osiagniesz, samobojstwo jest jednoczesnie tchorzostwem, zabic sie i miec wszystko z glowy. gdyby to bylo takie proste kazdy by robil, trzeba zyc bo zawsze jest dla kogo. Pomysl o swoim pogrzebie, o rodzinie czy wydaje Ci sie ze konczac ze swoim zyciem bedzie lepiej ? Zycie niestety nie polega tylko na zabwaie, zawsze jest cierpienie, bol, placz ale tez sa chwile dla ktorych warto zyc. Wez kup sobie litra czystej sok albo wino wlacz swoj ulubiony film i sie napij az stracisz fim. Inaczej jurto na to spojrzysz. Mialam podobna sytuacjie ale uwazam ze to nie jest rozwiazanie a jezeli facet nie chce z Toba rozmawiac byc moze nie kocha Cie nie chce wyaczyc dla niego to jest dobre wyjscie. Pokaz mu ze slina jestes, stan sie laska nie z tej ziemi sam przyjdzie.... Zawsze sa lepsze rozwiazania

Gość pesymistka******
mlodziutka jestes i zakochasz sie jeszcze nie raz i nie raz za toba beda chlopaki wygladac i cierpiec przez ciebie nikt nie powiedzial ze dojrzewanie bedzie latwe mile i przyjemne

Gość XXXczarnyAniołXXX
ja stracilam uczucia jestem w zwiazku o duzo starsza osoba ale nie mam juz nawet do tego sily...

Gość PewnaIdiotka
Ilonka, podbudowałaś mnie tym... Ja uważałam facetów zawsze za drani, ale Łukasz,, zawsze staram się go uniewinnic i przedstawic, jako po prostu super.. A jest pewnie, jak inni faceci x[. Ale go kocham.. Niesamowicie.. Ilonka, masz może jakiś pomysł? 'Stań się laską nie z tej ziemi', czyli..?

Nie zabijaj się! To bez sensu! Ułożysz sobie życie i będziesz szczęśliwa, a facet jak to zobaczy to będzie żałował że nie jest z Tobą. Jeśli się zabijesz, to on znajdzie sobie za miesiąc nową dziewczynę, będzie z nią szczęśliwy, o Tobie zapomni i tylko czasem będzie myślał, że dobrze że się rozstał z taką niestabilną emocjonalnie i słabą jednostką. Pokaż facetowi, że umiesz być bez niego szczęśliwa i BĄDŹ szczęśliwa! Wiem co czujesz, facet zostawił mnie 6 tygodni temu po 3 latach.

A tak przy okazji to odradzam alkohol- on niczego nie rozwiązuje, tylko jeszcze pogarsza nasze problemy. Trzeba złapać życie za rogi i skopać mu dupę!

Gość PewnaIdiotka
Kayus, dziękuję za te słowa.. Pewnie musiało byc Ci ciężko, prawda..? Jak sobie poradziłaś..? Podziiwam Cię..

Gość PewnaIdiotka
Sądzicie, że mogę coś do niego napisac..? Może przekonac go.. Ale jak..? x[

Gość pesymistka******
w pewnym stopniu zgodze sie z ilonkaska upijanie sie niczego nie rozwiazuje dodaje tylko ból glowy ale zadala dobre pytanie a co jak ciebie nie kocha ? warto oddac za niego zycie dla niego zwal tak zwal nie warto pomysl o rodzicach wiesz ze dla rodziców nie ma nic gorszego jak chowanie swojego dziecka odstrzel sie flirtuj z jego kolegami i patrz jak mu gul bedxzie chodzil

Kochana przeanalizuj zwiazek i zastanwow sie co najbardziej podobalo sie Twojemu facetowi w Tobie, i wyesponuj to, stan sie towarzyska, dbaj o siebie o urode i ciuchy, czesto sie usmiechaj nawet jak bedzie to wymuszony smiech, nie pokazuj ze jest Ci zle, jak jest Ci zle zaszyj sie w pokoju i poplacz sobie albo sie napij :-)). Nigdy nie pokazuj jak bardzo cierpisz nie chcij zeby byl z Toba z litosci. Zaiteresuj sobia wielu chlopakow, spraw zeby gadali o Tobie FAJNA LASKA CHCIALBYM Z NIA BYC. Faceci lubia laleczki barbie :-)) sam przyjdzie w laski ale wtedy juz inaczej bedziesz na niego patrzec a napewno na horyzoncie pokaze sie ktos intersujacy. Kochana zycie przed Toba korzystaj ile mozesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jest mi ciężko do tej pory, tym bardziej że nie mam tylu lat co Ty ale o 12 lat więcej. Dlatego znaleźć faceta w moim wieku, fajnego, wolnego, nierozwiedzionego to duża sztuka. Jest mi źle, ale cholera nie będę przez gnoja sobie życia niszczyć, bo mam tylko jedno! Przez pierwsze 2 tygodnie płakałam i błagałam go, żeby wrócił. Ale potem powiedziałam sobie STOP! Jak mnie nie chce to niech spada! Powiedziałam mu, żeby nigdy do mnie nie dzwonił, że dla niego nie istnieję! Wciąż mam czasem nadzieję, że do mnie zadzwoni i przybiegnie z bukietem róż. No ale staram sobie wybić tą nadzieję z głowy. Zamierzam poumawiać się z innymi na randki, mimo że nie mogę patrzeć na facetów, no ale przynajmniej dla zabicia czasu na razie. A nóż, za jakiś czas poznam jakiś lepszy egzemplarz. Nie można zmusić nikogo do miłości, jeśli facet mnie nie kocha, to ja już nic z tym nie zrobię. A nie chcę przecież być z kimś kto mnie nie kocha!