Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulkajam

do kiedy podawałyscie herbatki granulowane?

Polecane posty

gdzies do 15 miesiaca, ale drugi raz juz bym tak nie robila, slyszalam, ze te ziolowe nie powinny byc podawane zbyt czesto...

Gość ulkajam
to co teraz podajesz? bo ja zwykly ekspresowy rumianek,koperek baardzo rzadko zielona (synek lubi),czasem zwykla czarna( słabiutka)

moja mala pije najchetniej soki i wlasciwie nic poza tym. po 15 m-cu (mniej wiecej) skonczylam z herbatkami w granulkach i zostaly tylko soki. czarnej nie podaje, wode pije sporadycznie, zadnych sztucznych nnapojow. soki po prostu ;)aaa, i mleko 2x dziennie:)

Gość yjuhygfrd
jak była mała to glukoze a teraz różne soki no i zwykłą slaba cherbatke lubi najbardziej. ma 20 mieś.

a do kiedy herbatka granulowana do jakiegos 10miesiac ale w szpitalu powiedzieli ze to sama chemia i już wiecej nie dałam

Gość ja w ogole nie dawalaam
granulwanych... Sama nigdy nie pilam, to nie bede tez dziecku dawac ;) Daje zwykle ;) Znaczy rumianek najczesciej ;)

Herbatki dawałam prawie do 2 lat potem synek nie chciał ich pić. Teraz daję głównie soki Tymbark (te w butelkach 500ml) rozcieńczone z wodą lub wodę mineralną, czasami herbatę, kawe Inke, kakao.

Ja dałam herbatkę może ze 2-3 razy.Jak dla mnie za słodkie one są(mam na myśli te owocowe). Ja wolę dać synkowi wodę lub soki domowej roboty.Zdrowe,bez konserwantów,cukrów.