Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania 1986

zemsta

Polecane posty

Macie jakieś pomyłsy jak mogłabym zemścić sie na byłym> planowaliśmy wspólne zycie, ale zaczął myśleć o byłej...i mnie zostawi, z nią poki co tez nie jest, mi powiedział ze potrzebuje czasu, ale niech spada, musze sie odegrac!!

Gość głos rozsądku z czeluści
Miej trochę szacunku do siebie i nie baw się w żadne zemsty, to dziecinne i żałosne.

najlepsze odegranie sie i zemsta to brak zainteresowania i przejmowania sie nim. zyj wesoło i olej go, traktuj jakby tego czlowieka nigdy nie bylo. gwarantuje, ze go zaboli

chciałam zrobić coś żeby go kur** zabolało, tak bardzo jak ja cierpie ... ale tak strasznie bardzo, tylko nie wiem co, jak znikne z jego zycia to nie bedzie to zadna zemsta...

Gość głos rozsądku z czeluści*
Dziecko jesteś, szkoda mi Ciebie. Zniżać się do tak niskiego poziomu, żeby ukarać faceta, że sobie życia układa - nie z Tobą. Żałość :-o

głos rozsądku z czeluści* - nie znasz mnie i nie znasz historii, wiec mozę lepiej wypowiadaj sie na temat, a nie osadzasz mnie ..

Gość ONA SZALONAAA
ja musze kolezanke poprzec,poniewaz uwazam ze ma prawo do złości, do myslenia o takich rzeczach, wszyscy ją od razu potępiają. a jakby któras z obecnych znalazla sie w sytuacji tej dziewczyny?? chyba musialaby miec znieczulice jakby siedziala sobie spokojnie i kolesia ktorego kocha olewała

Gość głos rozsądku z czeluści*
Do złości prawo ma, przecież nie napisałam, że głupotą jest okazywanie emocji, ale zemsta? To takie...prymitywne. Nie muszę znać Twojej historii, żeby móc stwierdzić, że Twój pomysł jest dziecinadą. Zdradził Cię? Obiecał, że do końca razem? To tylko świadczy o Twojej naiwności, siebie ukaraj, a nie faceta.

Gość fbhheth
Ania 1986 - jestem z Tobą!:) mam podobnie jak Ty i też jestem bez pomysłu na zemste:o

fbhheth - dzięki !! chociaz ktoś mnie rozumie, to nie jest prymitywne zachowanie, a ja nie bede miała pretensji do samej siebie, moze zabrzmi to dziwnie, ale nie ponosze zupłenie odpwiedzialności za rozpad tego związku..on musi poniesc kare za to co zrobił!