Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jonny32

Chyba jestem jaznowidzem.....

Polecane posty

Witam wszystkich , dzis chce sie czyms podzielic, bo jestem ciekawy czy komus z was rownierz sie juz takie cos wydarzylo. A wiec jakis tydzien temu mialem sen, w tym snu biegalem po plazy, w pewnym momecie porwala mnie wielka, ciemna fala i wciagnela pod wode, na samym dnie widzialem grob, a na tym grobie byla liczba 57...Obudzilem sie i bylem bardzo spocony, podzielilem sie z zona moim snem i pomyslalem co to moze znaczyc, ale na zaden pomysl nie wpadlem wiec o snie zapomnialem , dokladnie 3 dni pozniej bylem w pracy (gdzie kiedys pracowalem )i powiedziano mi ze zmarla kobieta, ktora znalem , z ktora kiedys pracowalem w wieku 51 lat, a wiec rocznik 1957 !!!!!. Czy moze byc az taki przypadek, najgorsze to ze mialem juz w zyciu wiele takich dziwnych sytuacji, snow itp. Bardzo bym sie cieszyl jesli napisalby ktos o podobnych snach itp. Ps: sorry za bledy....

ja mam wrazenie ze wysnilam juz kilka ciazy......jakies 2 lata temu zdazylo sie to pierwszy raz.. sni mis ie ze jestem w ciazy po czym wkrotce okazuje sie ze kktos z mojego odtoczenia spodziewa sie dziecka.......o_O

Gość nie z tej ziemi.
Ja mialam kilka takich przypadkow, jeden wlasnie dotyczyl ciazy Snila mi sie moja kolezanka, ktora byla w ciazy, snilo mi sie ze rodzi w ciekich meczarniach, przyjechalo pogotowie, ona cala we krwi, polprzytomna, wiezli ja na sygnale do szpitala Kilka dni pozniej odwiedzam ja i co sie okazuje? Ze miala cesarskie cięcie bo zycie jej i dziecka bylo zagrozone, masakra

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci