Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1223322

Rosjanki są najpiękniejsze.

Polecane posty

Gość 1223322

Po raz kolejny udowodniono że polskie kobiety są brzydkie.

Gość Natalliea
zapomniales dodać jeszcze Ukrainki, bo też są prześliczne, niestety nie mogliśmy sie pochwalić swoją miss....

Gość bimbalimba
polki nie sa zle ale rosjanki cud miod!!!!!a ta co dzis wygrala po prostu ideal!!mniam

Gość kitkaaa34
tak to prawda, kobiety ze wschodu już od dawna były znane ze swojej urody.

Gość Kubbbaa
sam mam żone rosjanke i podpisuję się obiema rękami, polki są żadne, ale rosjaneczki palce lizać, wystarczy pojechać a sami sie przekonacie, jedna lepsza od drugiej, a polki to długoose i wąsko uste pasztety

Gość Paull
pojechałem, zobaczyłem i przyznaję wam rację, ruskie laski są tak śłiczne jak laleczki z wystawy, słodkie buzki, długaśne zgrabne nóżki i potrafia sie ubrać jak na kobiete przestało a nie to co nasze babo-chopy.....

Gość o zal
faceci tez lepsi ze szwecji sa, Polacy nie to ze rozumu nie maja to i wygladaja jak ze wsi, a taki szwed zawsze elegancki^^

Gość rumunki piękniejsze
🖐️

Gość GREGI
ooo tak, widziałem rosjaknki, nawet jak sie pojedzie gdzies na wycieczke na wyspy, rosjanki od razu idzie zauważyc, sa tak piękne, no zajebiste są. nie dośc że figury maja że na sam widok ci staje, to jeszcze te buzki jak ktoś tu wspomniał - lalusie.

Gość kocham rosjaneczki
A czy w Krakowie są jakieś rosjanki????? jeśli tak to gdzie można je spotkać??

Gość GUMOWY MARIAN
Kraków to zadupie i Rosjankom nie opłaca się przyjeżdźać do tej dziury. Nie znajdą tam bogatego. Chyba że szukaja obleśnego handlarza żywym towarem :O

Gość mieszkający tu i tam...
Dziubus ty chyba żartujesz, rozumiem że sama jesteś polką, i cięzko zaakceptowac ci że z innej narodowości kobiety sa o wiele wiele wiele atrajcyjniejsze, ale tak jest. Mieszkałem w Rosji 3 lata i jak wróciłem z powrotem do Polski, to uwierz jakbym do zoo trafił. Takie było porównanie.

Gość o zal
dziubus rosjanki to mi sie z lesbami kojarza i tymi babkami otwieranymi co sie z jednej wiekszej wyjmuje coraz mniejsze. debilki poprostu^^ a wiekszosc tam Polek jest wiec mylicie je z ruskimi^^ bo ruskie to te grube a nie ladne:D

Gość anusiaaaa
a ktora wygrala? moze pokaze ktos fotki ja nie ogladalam

Gość zgadzam się z tym że kraków to
zadupie. jedyne z czego obecnie słynie to tanie nastolatki w centrach handlowych :o

ok, nie mieszkalam nigdy w rosji, bylam tam 3 razy, owsze-laski pierwsza klasa...ale moje kolezanki z uczelni czy chciazby wiekszosc dziewczyn w warszawskich klubach naprawde nie odstaja.

Gość mieszkający tu i tam...
no ja jednak trzmam dalej swoją rację że rosjanki i polki nie równają sobie urodą, Tam kobiety są naprawde piekne ale polkom ciezko zaakceptowac prawde.

Gość chłopak rosjanki
mam dziewczyne rosjankkę, nigdy jeszcze tak pieknej laski nie miałem i co wiecej nie widziałem a byłm już w wielu miejscach. Kocham Cie Svieta moja kochana

ok, tak czy siak ja jestem ze swojego wygladu zadowolona :D ale umiem zaakceptowac, ze sa duzo atrakcyjniejsze ode mnie...zeby ni bylo :P

Gość o zal
mieszkajacy tu i tam...- ja studiowalam w szwecji i szwedzi byli ekstra, w porownaniu z polakami cud miod i malinki^^ i Polek bylo tam mnostwo a uwierzcie mi ze zaden jakos nie narzekal na nasza urode^^ a poza tym nie podniecajcie sie tak ze facet z polski jest superladny bo tak nie jest^^ tarzan przy polskim chlopie jest sliczny i zadbany a nie jakis przypadkowy pijak

Gość chłopak rosjanki
tak naprawdę koresponduję z nią przez internet bo chcę sobie zaklepać po znajomości miejsce w kosmodromie bajkonur:classic_cool:

Gość a co cie to...
polki to brzydulki w porównaniu z Rosjaneczkami, można od razu się zakochać. Za żonke tylko Rosjaneczke wezme.

Gość chłopak rosjanki
23:57 [zgłoś do usunięcia] chłopak rosjanki podszyw..hehehe oj dziewczyny zazdrosne jestescie o rosjanki

Gość o zal
jak wam Polki nie pasuja to po co w Polsce jeszcze jestescie? wyjedzcie se stad i po klopocie:D przynajmniej Polki beda mialy mniej problemow w kraju:D sie uciesza ze najwiekszy smrod wyjechal:D ^^ tylko ciekawe czy te ruskie beda was chcialy:D