Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1223322

Rosjanki są najpiękniejsze.

Polecane posty

Gość hahahaha hahhahaha
polskie osly ! dobre to!! heheheh !!!

Zgadzam sie z tym ze Rosjanki sa tepe jak nie wiem co:O:O:O pracowalam wiekszosci z Rosjankami :O:O a o wyglad wypowiedac sie nie bede pewnie mowicie o tych z okladki Vouage :O:O bo znam mase Rosjanek ale zadna nie jest pieknoscia wrecz przeciwnie:O:O:O 🖐️

Gość Ja chce rosjanke
Ci co piszą że mają dziewczyny rosjanki... Gdzie można takie znaleźć u nas :( Ja znam trzy ukrainki ale wygląd jak z pigalaka i do tego ćpunki :]

Gość gość
Jestem z Rosjanką od dwunastu lat. Poznaliśmy się na studiach w Moskwie. Cóż mogę powiedzieć? Wciąż jestem w Mojej Natce zakochany, dokładnie tak samo, jak w momencie, kiedy mieliśmy po 18 lat ! :) Ulicą może przejść obok mnie naga blond supermodelka, a ja nawet się za nią nie obejrzę ! :) Dlatego, że Natasza jest całym moim światem, udowodniła mi , że marzenia się spełniają. Ale krytykować Polek nie mam zamiaru. Uważam, że Rosjanki są po prostu INNE, niż Polki. Nawet nie jestem w stanie w kilku słowach określić, na czym ta różnica polega... One "żyją bardziej", kochają "mocniej", mają głębsze dusze, ... Rosjanka, to jest Istota tak złożona, tak radosna, tak optymistyczna, tak inteligentna - że facet nie czuje w ogóle, że się starzeje ;) A z cech charakteru Rosjanek najbardziej cenię sobie szczerość i wierność

Gość gość
ale o co chodzi? były jakieś wybory miss czy co?

Gość gość
Zacznijmy od tego ze Rosjanie to tacy Słowianie jak piąta woda po kisielu, Rosjanie maja głównie geny ugro fińskie a nie słowiańskie , rosjanie sa bardziej spokrewnieni z finami i estonczykami niż Polakami i ukraincami

Gość gość
To że są piękne to fakt ale mają takie charaktery ze Rosjanie mieszkający w Niemczech wiążą się z polkami albo czeszkami, widziałam wiele związków w Niemczech Rosjanin -polka ,ale nigdy Polak -Rosjanka

Gość gość
Prawda jest jak doopa każdy ma swoją ,ja znowu słyszałam od wielu Rosjan , że jeśli wszystkie polki są tak ładne jak ja to polska to kraj pięknych kobiet

Gość gość
PFVmUXz9y3xdXxzuhOxQtXaF