Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaroller9990

za ciemny kolor włosów

Polecane posty

Gość aniaroller9990

Witam. Przedwczoraj nałożyłam sobie farbę L'oreala. Właściwie to na opakowaniu jest napisane że to jest krem koloryzacyjny... Chciałam wrócić do naturalnego koloru więc kupiłam brąz... efekt? Włosy są dużo ciemniejsze niż moje naturalne... Jest jakaś możliwość naturalnego rozjaśnienia tego koloru? Po ilu myciach on troszeczkę wyblaknie? Z góry dziękuję za odp. pozdrawiam

Gość koniczyna wielka
kiedys moja znajoma miala podobnie i kolor utrzynywal sie chyba z pare miesiey, mimo ze bylo napisane na opakowaniu ze zejdzie po 8 myciach

Gość aniaroller9990
aha... no utrzymać się może tylko chciałabym żeby był jaśniejszy troszeczkę... Nie znacie żadnych sposobów na to?

Gość plucz glowe w wodzie z cytryna
po kazdym myciu, moze szampon z rumiankiem

Gość aniaroller9990
aha... a nie zrobi mi się rudy kolor po tym szamponie? może lepszym rozwiązaniem byłoby zafarbownie włosów jeszcze raz na jaśniejszy kolor... ale nie wiem po jakim odstępie czasowym tak można... mam nadzieje że do studniówki >30.01< mi zejdzie:P

Gość olllllllaaaaaaaa
też miałam kiedys taki problem. Myłam włosy szamponem przeciwłupiezowym, wtedy szybciej farba schodzi.

Gość zafarbuj raz jeszcze wlosy
srednio co miesiac nakladam farbe, nic sie nie stanie jak raz zafarbujesz pod rzad

Gość aniaroller9990
a dekoloryzacja? Nie wiecie ile kosztuje u fryzjera? kurczę a może jednak zaryzykować i zafarbować jeszcze raz? ehh chciałam się pozbyć jasnych pasemek i dowaliłam:P