Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaa090

Odpowiedzcie

Polecane posty

Gość Alicjaaa090

Biore tabletki anty od marca tego roku. czyli juz 9 miesiecy , kiedy czas na przerwe? Czy wy tez robilyscie jakies przerwy w braniu , na jaki okres czasu? Co wtedy dzialo sie z organizmem . Prosze odpowiedzcie.

Gość przestan zakladac o sobie
biore 5 lat bez zadnej przerwy, wydaje mi sie ze dla organizmu takie skoki hormonalne sa gorsze niz branie ich caly czas

Gość Alicjaaa090
Sama juz nie wiem. Naczytalam sie o kobietach, które brały nagle przestały i teraz maja problemy ze skóra, okresem, zajsciem w ciaze, torbiele itp. I juz sama nie wiem co o tym myslec.

Gość przestan zakladac o sobie
no a jak masz zamiar po paru miesiacach zaczac znowu je brac to masakra dla orgaznimu w ogole tabletki rozwiazuja sporo problemow ze skora bo w duzej mierze dla tego byly przepisywane, a co do problemow z zajsciem to jest tak, ze 99% kobiet nie robi pod tym wzgledem zadnych badan PRZED braniem tabletek, przeciez do glowy nie moze im przyjsc by one mialy miec jakiekolwiek problemy z plodnoscia prawda ? babcia, rodzila, mam rodizla, wiec to oczywiste, ze one tez urodza, ajak sa jakies problemy potem to musi byc to wina tabsow no bo przeciez jakim cudem mialoby byc inaczej skoro one sie plodne jak krolice urodzily ...

Gość Alicjaaa090
No tak tez jest. Mowiac szczerze to mi lekarz tez nie kazał robic badan na to czy moge miec dzieci , kazał mi zrobic tylko krew i mocz i cos tam jeszcze było. A jakbym teraz poszła i poprosiłą o badania to moge zrobic podczas brania tabletek.