Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zebiszcza

matki dwójki dziecie

Polecane posty

Gość zebiszcza

Czy nie myślicie czasem o trzecim, chociaż całe życie chciałyście max2 :)) ja jestem w ciąży z drugim i już sie boję, że zachce mi sie trzeciego (ale wolałabym nie z róóóóżnych powodód)

nie ,ja już dziękuje wole mieć tylko dwójkę..tym bardziej ze nie planowałam drugiego..ale jest super.:D

Gość viburcol
JA SIĘ WŁASNIE STARAM O 3 , UDAŁO MI SIE NAMOWIC MĘŻA :) A ZEBY BYŁO ZABAWNIEJ TO ZAWSZE CHCIAŁAM MIEC TYLKO 1 DZIECKO

Gość wkrotce trzecie
mam 32 lata i dwojke nastolatkow,od lat twierdzilam ze to mi wystarczy,ale kilka miesięcy temu zmienilismy zdanie i obecnie jestem w 3 miesiącu ciązy i wszyscy czekają na dzidzie:)

Gość vedasss
myslec a miec warunki na wychowanie kolejnego dziecka to co innego.

Gość kikdkkdkd
ja jedno ale ze moja polowa chce dwojke,to zgodzilam sie pod warunkiem ze jedno po drugim, gora dwa lata roznicy, bedzie ciezko ale kiedys za to fajnie:)

ja zawsze chcialam miec minimum2 max 3, najlepiej rok po roku. Wiktor ma 9 miesiecy i juz w maju bedzie mial rodzenstwo, bedzie mial 1 rok i2 mies, czyli na razie zgodnie z planem :)

my mamy dwójkę malych dzieci - 4 miesiące , 2 latka i chcemy mieć trzecie dziecko ale to za kilka dobrych lat. Najpierw powrót do pracy, rozbudowa domu...

my zawsze chcielismy 3, mamy 2-ke, ale ze jestesmy mlodzi, mysle ze kolo 30-tki postaramy sie o trzecie :)