Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś tamm

Mam 25 lat i wiem że nigdy nie będę mieć dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość ktoś tamm

Kto jeszcze wie coś podobnego?

Gość a jaka
a ja mam 32 lata i wiem że nigdy nie będe miala męża, a wszystkie znajome dookoła mają rodziny.... nie wiem , co ja zrobiłam takiego że los mnie tak pokarał

Gość Betka4
a jak wyglądacie, to przez wygląd niby?

Gość a jaka
ja niestety przez wygląd no i teraz doszedł zaawansowany wiek, niestety na świecie oprócz księżniczek żyją też czarownice

Gość Andzia555
w zakonach też można być szczęśliwym, niby ciągłe modlitwy i rygor, ale i czas na orgie można wygospodarować, wiem coś o tym, więc luuuuz

Gość ttttttttt
Nie zawsze wygląd...czasem po prostu ma się pecha??? A może jesteśmy za dobre? Ja od wielu lat szukam, z reguły mimo moich starań..psuje się..wydaje mi się, że faceci mnie nie rozumieją..że drażni ich moja wrażliwość i uczuciowość...w końcu się rozpadało...teraz też nie wiem jak będzie...a czas leci...i ta presja otoczenia-dobijające:(

pan prezydent Leszeczek Wałęsa, powiedział: co komu Pan Bóg przeznaczy, to się na drodze rozkraczy. Masz 25 lat, do stu pozostało, ci 75 lat, a to kawał czasu, więc, nie byłbym tak pesymistyczny w tej kwestii. ;) :D

Gość Betka4
no na prawdę wiek masz starczy, w każdej z nas jest coś pięknego, nowa fryzura, makijaż, strój i odrobina kokieterii a nie będziesz sie mogła opędzic, chyba ze szukasz Clooneya to faktycznie. powodzenia!

Gość amiga26
Spoko przyjdzie czas,przyjdzie rada!!!

Gość a jaka
Betka 4 - ja mieszkam w małej wiosce gdzie dziewczyny ok 24 roku zycia to stare panny, więc sama widzisz.... a ja już byłam brzydka od dzieciństwa, ciocie, babcie powtarzały mi że nigdy nie bede miala mężą, że jestem nieapetyczna, że rodziciee musieliby dużo zapłacić aby ktoś mnie posprzatał- ... Autorze topiku- w porownaniu ze mną to ty masz dobrą sytuację, nie martw się

Mam 30lat, nigdy nie miałem dziewczyny i w tym życiu już nie będę miał. Może uda sie w następnym.

Gość Betka4
opuść tę wiochę, zwłaszcza jak nie masz oparcia w rodzinie, co to znaczy zeby tak gnębić dziecko, powiny dostać za to po twarzy stare lampucery niech same spojrzą w lustro. Sorry ze tak ostro ale sie wkurzyłam. W miastach kobiety przewaznie w Twoim wieku decyduja się na zamążpójście, więc głowa do góry i troche determinacji 👄

Gość amiga26
Tak naprawde myślę,że to wcale nie zależy od wyglądu jakie kto ma powodzenie u płci przeciwnej.Sama jestem tego przykładem.Jestem młodą osobą przed 30 rokiem życia i jeszcze nie mam pierścionka zaręczynowego a wygląd?nigdy nie musiałam się nim martwić,zawsze odbierana byłam jako atrakcyjna.Czesto spotykałam sie z opinią,że nawet w worku po ziemniakach wyglądałabym seksownie.Mam mezczyzne,który w ogóle nie prawi mi komplementów co do urody,mało tego nigdy nie powiedział mi,ze mu sie podobam fizycznie,że jestem ładna.Nie dązy do seksu trzyma mnie na dystans,czasami zastanawiam się czy w ogole mu się podobam.Bo to wszystko jakies takie dziwne jest.Jesteśmy już dwa lata,nie mówi mi o swoich planach na przyszłośc a ja nie naciskam bo nie chce nalegać,okazać,ze mi tak na tym zależy.Masakra normalnie!!!!

Gość ttttttttt
a jaka - wiem co to znaczy mieć kompleksy..mimo, że podobno jestem ładna to moja matka zawsze znajdowała jakieś moje wady, a to biodra, a to nos..ciągle jakieś mankamenty..nawet jak w żąrtach, to człowiek zapamiętuje i potem uważa, że jest do niczego. Na pewno takie opinie Twojej rodziny Ci nie pomogły..naj;lepiej byłoby się wynieść stamta :( na pewno nie jest tak źle i na pewno jakiś mężczyzna się Tobą zainteresuje..i uwierz, nie ma wieku kiedy trzeba JUŻ się żenić. Zna,m takie pary i z reguły małżeństwa na szybko, aby już "odwalić" często się rozpadają..nie można niestety niczego przyspieszyć :( A TY najwyżej pójdz do kosmetyczki, fryzjera-niech pomogą Ci dobrać odpowiedni makijaż, fryzurkę..na pewno poprawi Ci się samopoczucie..a i kandydaci się znajdą...MUSZĄ!

Gość ttttttttt
Amiga.. Mam bardzo podobnie....nalegać nie chciałam.....czuję się zażenowana, prosząc o coś więcej.......najgorsza ta niepewnośc w sytuacji, gdy się kocha :-(

Gość Ewcia31
Amiga zazwyczaj z brzydkimi kobietami umawiaja się geje, zeby przed rodziną ukryc orientację, wiec jesli nie nalega na wspólzycie to wuyjscia są dwa gej albo jakiś ułomny, sprawdz to czym redzej i uciekaj pokiś młoda

Nie zgadzam sie z twierdzeniem, że z brzydkimi kobietami umawiają sie tylko geje. Niektórzy robią tak na odczepne, żeby nie słuchać docinków znajomych i rodziny i żeby mieć spokój.

Gość edzio
a kolegi sie z ciebie nie smiejom jak chodzisz z potworem, lepiej byc juz samemu i moczyc na dyskotekach

Gość ttttttttt
Komentarze na poziomie.....gratuluję...

Nie mówię o sobie, ja nigdy z nikim nie byłem . Ale wiem, że niektórzy tak robią. Koledzy nie będą sie śmiać z brzydkiej dziewczyny, wystarczy im dac do zrozumienia, że jest świetna w seksie - wtedy na pewno zrozumieją i nie będą sie smiać. A rodzinę raczej nie obchodzi wygląd partnerki - ewentualnie można przytoczyc ten sam argument.

Gość amiga26
Nie myślę,zeby mój facet był gejem,nie on.Szczerze mówiąc jest bardzo męski,podoba mi sie to.To nie jest tak,ze on w ogóle seksu nie daje owszem daje,ale rzadko,dawkuje mi go,kiedy ja chce go mieć przy sobie,budować bliskość.Po co on to wszystko robi,dziwny układ,ale zależy mi na moim facecie!!!Może wy macie jakąś recepte na mój sukces.

Gość Betka4
Amiga jasne, poproś jakiegoś kolegę z którym masz dobry układ i mozesz mu szczerze powiedziec o tej sytiuacji zeby zaczął sie Tobą interesowac tak dla pozoru oczywiście i zobaczysz czy Two chłopak jest zazdrosny czy mu zalezy itd wtedy i kontakty bedą częstsze. Rownie dobrze moze sie okazac ze mu to na rekę i Cie opuści choc tego Ci nie życzę, powodzenia!!

Gość a jaka
Betka4 i ttttttttt - dziękuję za słowa wsparcia :)

Gość amiga26
Betka ok zrobie tak jak sugerujesz,zobaczymy tylko cholera mnie bieże,że on jest taki po co to wszystko,wolałabym jasna sytuacje niz wielką niewiadomą! Buźka

Gość Betka4
trzymam za Was kciuki Kwiatuszki, głowy do góry!!!:-*

Gość sambody
A ja nie mam potrzeb seksualnych możecie mnie położyć do łóżka z najseksowniejszą kobietą na planecie a ja sobie z nią miło pogadam pośmiejemy się a potem pójdę spać... mogę przytulić co najwyżej. I też jestem sam. :(

Gość nie ma brzydkich kobiet
dziewczyny co wy piszecie ????Nie ma brzydkich kobiet są tylko ZANIEDBANE!!!!! Proszę włozyc w swoja urode troche pracy i serca,a te co czują sie nieatrakcyjne zmienią sie z kaczątka w łabędzia...........Po drugie jesli macie trafić na coś bez serca ...co nie będzie was szanować to nie raz lepiej zyć w samotności niż ciągłej udręce..... AMIGA 26.........przyjżyj sie temu swojemu facetowi....bo tak właśnie postepuja GEJE..........znajda dziewczyne żeby zamknąć rodzinie ,ludziom gęby ,że on jednak ma inną orientacje....on nie mówi ci tych wszystkich rzeczy bo poprostu ich w tobie nie widzi...kobieta widocznie jest mu obojętna ...nie budzi sie w nim popęd do kobiecego ciała zdrowy normalny facet majacy przy sobie kobietę nie dąży do seksu to chyba z nim jest coś nie tak......