Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Folklore

Ale dziwnego faceta poznalam !! przeczytajcie sobie

Polecane posty

pamietam poznalam go na poczatku wrzesnia wszystko bylo fajnie od razu zlapalismy dobry kontakt moglismy gadac godzinami spotykalismy sie. Po ponad 2 miesiacach przespalam sie z nim i szczerze mowiac bylo tak sobie bo on widac ze nie jest doswiadczony i powiedzilam mu ze ten sex z nim mnie troche zmeczyl bo prawie cala noc trwal z przerwami i on w koncu skonczyl nad ranem prawie a w ogole mna sie nie zajal prawie zero pieszczot po tym naszym pierwszym razie sie popsulo on niby chcial sie spotkac ale jakies wymowki wymyslal byl tez rzeczywiscie chory tydzien ale utrzymywal ze mna kontakt przez internet pozniej nie moglam sie do niego dodzwonic bo komorke wylaczona mial i po 2 tygodniach on odezwal sie do mnie z innego numeru i chcial sie spotkac 2 razy potwierdzil to spotkanie i wiecie co zrobil w dzien spotkania czyli wczoraj odwolal je godzine przed wymyslajac ze mu cos wypadlo nagle :-O ale wiem od wspolnego znajomego ze pytal sie o mnie i ze wie od tego mojego kolegi ze zmienilam adres i wynajmuje gdzie indziej teraz mieszkanie dzis sie nie odzywa co za dziwny typ to po co sie odzywal ponownie do mnie w ogole i nastawil mnie na to spotkanie z nim jak je odwolal ...? ja tego nie rozumiem

Gość za długie
:o

Gość kikoo
opowiesci z tylko jednym znakiem interpunkcyjnym powinny byc kasowane :O

Gość moooonika
olej gościa....

Gość allllleeeee
no znam to skads faceci tak maja nie wiedziec czemu brak spojnosci sam nie wie czego chce, traktuj to na luzie, bo bedziesz cierpiec jak sobie wyobrazisz za wiele..pozdro

chyba nie bede dluzej sie nad nim zastanawiac bo juz nawet takie mysli mi zaczely krazyc po glowie ze poprostu podczas tego naszego pierwszego sexu mu sie nie spodobalo moje cialo tzn fakt piersi mam male ale ogolnie moje cialo jest ladne ale to on jest dziwny !!!

Gość bulwinkaaaaaaa
olejj zakompleksionego gostka.. to ze unika spotkan znaczy jedno- zostal słabo oceniony i mu niezrecznie.. po co ci taki samolub? jak cała noc byl skupiony tylko na sobie... nie dałabym drugiej szansy .. nie spisał sie i jeszcze cie unika .. a dalej na drzewo..

Gość krówka ..
powiedziałaś mu że seks z nim cie zmęczył-czyli po pierwszym razie skrytykowałaś jego umiejętności w łóżku-a on jest niedoświadczony więc pewnie przeczulony na tym punkcie-ogólnie,dałas dupy i nie wiej czemu się dziwisz że on cię unika:O

Gość bulwinkaaaaaaa
krówka.. a co miała kłamać? był do dupy i tyle .. najgorsze to rozpływac sie nad nieudacznikami i wmawiac im ze sa zajebisci.. .. dziwi mnie czemu ona sie jeszcze obwinia.. ze piersi czy cos tam.. my mamy akceptowac małe penisy , zero fantazji itp a do tego byc miskami swiata.. bez przesady

Gość krówka ..
nie chodzi o to żeby kłamać,ale nie trzeba po pierwszym razie krytykować-a jak krytykujesz to się nie dziw że koleś zwiał:D też bym zwiała jakby mi ktoś po pierwszym razie coś takiego powiedział:D trochę taktu,wyczucia i kultury:O

Gość krówka ..
streszczę ci-zjechała kolesia po pierwszym seksie i się dziwi ze jej unika:O

Gość o zal
no i co? zamierzasz tak za nim latac? zalosne:P

Gość krówka ..
nie tylko facet:O też bym tak zareagowała-pierwszy raz jest stresujący-wymaga odrobiny taktu-wiadomo że może być kiepsko. Jakby mi facet po fakcie zaczął wytykać brak umiejętności czy powiedział cokolwiek negatywnego byłby spalony:O takie rzeczy to po dłuższej znajomości i na pewno nie po pierwszym seksie-nie mówiąc o tym że z wyczuciem i delikatnie:O