Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknaaa

bonciu pomózcie mi!

Polecane posty

Gość pieknaaa

Mam takie troszke nie teges pytanko. Bo mam 20 lat i jestem jeszcze dziewica do wczoraj chyba.:;/ Wczoraj przyjechał do mnie chłopak i spał u mnie raczej razem spalismy no i zaczelismy sie całowac az doszło do czegos wiecej... gdy juz było po wszystkim zobaczyłam troche krwi ...no to juz wiadomo co sie stało... ale matrwi mnie bo do dzisiaj mam krew tak po troszku mi leci:/ Nie wiem co mi sie stało pomózcie mi!! A i najwiekszy bład bo to było bez zabezpieczenia:/chyba nie jestem w ciązy?? masakraaaaaa

Jutro sobie nie kupuj bo nie ma sensu, nic nie wyjdzie :/ Mozesz zrobic test w dniu spodziewanego okresu najwcześniej ( są tez wykrywające ciąze wczesniej ale nie dzien po stosunku czy dwa)

Gość ale jesteś masakra
tak głupia, że nie wiadomo co napisać, naprawdę myślisz, że do zapłodnienia dochodzi od razu po stosunku? test wykrywa owszem 6 dniową ciążę, czyli najwcześniej można go zrobić dwa tygodnie po stosunku, do zapłodnienia może dojść nawet 5 dni po stosunku ( zależy kiedy masz owulację), a potem zanim zapłodniona komórka jajowa dotrze i zagnieździ się w macicy też mija jakiś czas, potem musi minąć jeszcze min 6 dni i dopiero można zrobić test mam nadzieję, że ci się udało, ale powinnaś trochę poczytać na temat tego skąd się biorą dzieci np. www.nastolatek.pl