Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powod jest

NIE CHCE TYCH SWIAT

Polecane posty

Gość powod jest

bo.....

Ja kiedys tez czekalam na Swieta... ale jak to w zyciu nigdy nie wiadomo kiedy wszystko sie zmieni...na lepsze/gorsze:(

Gość Taak bywa
U mnie tak samo. To są pierwsze świeta w ktorych nie ustawiam nawet tapetki z choinką na pulpicie. O kolędach nie wspominam. Na kolacje też nie zejde chyba że pod przymusem. Boje sie tylko mojej reakcji jak ktos podejdzie do mnie z oplatkiem.

Gość Taak bywa
W pajacyka też już nie klikam. Obejdzie sie.

okres Swiat i sylwester to chyba najciezszy czas dla ludzi ,ktorzy przechodza jakis kryzys w zyciu ,ktory nie pozwala im sie tym wszystkim cieszyc...lub inny jakis powod, roznie to bywa ehh

Gość ja jestem najlepsza i koniec
użalacie się nad sobą

Gość anulka654564
ja mam to samo. mieszkam z narzeczonym,spodziwam sie dziecka ale jakos ciagnie mnie na swieta do moich rodzicow. oni mieszkaja 100km od nas. niestety ojciec mojego faceta jest sam tu gdzie my mieszkamy i nie mozemy go zostawic.NIE CHCE tych swiat i smutno mi ze bede z daleka od rodzicow. :(

ja tez nienawidze swiat, wkurza mnie hipokryzja i zaklamanie ludzi, na sile sie usmiechanie, dlatego jestem emo i swiat nie obchodze ;]

Gość powod jest powod jest

Gość mała złośnicaaa
wiecie...........zauważyąm ze na Kafe np. jest strasznie duzo ludizktorzy nie chca świąt albo świeta ich nie cieszą (ciagle zakłądają podobne tematy) I ja mam tak samo :( nie lubie swiat od kiedy jest mi źle, stracilam dobry kontakt z rodziną, zostawiłam bliską osoobę, ktos skrzywdziłk mni ei jego :( Tak mi żle, swieta są dla ludzo szczesliwych - nie dla mnie :(