Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ulka001

Wpadka czy glupota?

Polecane posty

Ostatnio wiele slysze o wpadkach. Ciekawi mnie czy to wina ludzkiej glupoty, braku wiedzy czy bardziej pekania prezerwatym czy ich niepelnej skutecznosci. Bardzo mi zalezy zeby to wiedziec bo przeciez nie bede wypytywac dziewczyn wprost, a bardzo obawiam sie ciazy. Z moim mezczyzna uzywany tylko gumek. Denerwuje sie bardzo po kazdym stosunku az do miesiaczki. Chcialabym jakos zdobyc pewnosc, ze jestesmy rzeczywiscie bezpieczni.

Gość ide umyc grzywke
nie wiem czy zeczywiscie jestescie bezpieczni to juz zalezy od prezerwatyw nie maja przeciez az tak wysokiej skutecznosci, ale jesli uzywacie je poprawnie tak jak trzeba uwazacie zeby sie nie sunnela i w ogole, ale wiesz to nie ma metody 100% ja stosuje tabletki antykoncepcyjne one mi daja 99,9 % ale przy bardzo regularnym braniu, a mozliwosc wpadki te istnieje. tez sie czasami denerwuje, ale biore zawsze regularnie i nie obnizam ich skutecznosci pozdrawiam serdecznie

Gość karoolek...
Tylko twa pełna wiedza o swym ciele skutkowac bedzie twym bezpieczenstwem ! zaden srodek antykoncepcyjny nie da ci gwarancji 100% .... natomiast owa wiedza pozwoli ci uprawiac sex bez zadego leku iz zajdziesz w ciaze mimo ze partner zostaje w Tobie i pozostawia nasienie w srodku , kobieta ma dni płodne i dni nie płodne , problem lezy tylko w tym , by dokladnie wiedziec kiedy one przypadjaą jak i wziasc pod uwagę zywotnoisc plemników któa siega nawet ponad 72h w inne dni ...pozostaje jzu zabezpieczac sie w srodki antykoncepcji i liczyc po prostu na szczescie które bywa wysokie , ale czasem i zawodzi

Gość rzeczywiście bezpieczna
będziesz, jak wstrzymasz się ze współżyciem. żaden środek anty nie daje 100% bezpieczeństwa

Gość hetek
czesc moim zdaniem nie ma wpadek jest tylko glupota ludzka Prezerwatywy nie pekaja czesto a jak sie zdazy to pech IDZ do ginekologa niech ci przepisze tabletki i jestes pewna na 100% ze jest OK

Gość wg mnie minimum
glupota...kazdy liczy ze sie nic po tym nie stanie..... najzesciej woadka jest spowodowana brakie mjakiegogkolwiek zabezpieczenia.

Gość karoolek...
całe zycie bez zabezpieczenia i tylko , albo az dwoje planowanych dorosłych juz dzieci ! wiec to nie kwestia zabezpieczenia !!