Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiagleNieZakochana

Chce sie zakochac

Polecane posty

Gość CiagleNieZakochana

a nie mam w kim:-(

Gość CiagleNieZakochana
Gdzie sa wszyscy inteligentni mezczyzni, gdzie ich szukac?

Gość shy - women
dobre pytanie:) no gdzie oni są? Może się jednak jakiś znajdzie

Gość on..........
tuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość chciałabym chciała
no niestety miłość nie przychodzi na zawołanie;) ani tupnięcie nóżką:P

ja chcę czuć motylki w brzuchu, beztroską radość, lekki zawrót głowy i mięknące nogi na widok kogoś.. :D jak narazie jestem skazana na kogoś, w kim nie jestem aż tak zauroczona.. ale marzę o tym stanie od 5 lat.. :) mam nadzieję, że kiedyś mnie trafi strzała Amora.. :P hehe pozdrawiam i wszystkim tego życzę! :D :)

Zakochanie się nie jest bezpośrednio związane z inteligencją mężczyzny:) Nie każdy mężczyzna, który ma IQ powyżej 130 zawróci Ci w głowie. Miłość ma to do siebie, że najczęściej pojawia się spontanicznie, w najmniej oczekiwanym momencie. Odpowiedź na pytanie, gdzie są wartościowi, fajni mężczyźni jest tak sama jak na pytanie, gdzie są wartościowe, fajne kobiety - WSZĘDZIE. Poza tym im bardziej czegoś pragniemy, tym bardziej się od tego oddalamy. Poczekaj, przestań na siłe szukać miłości, a być może to Ona przyjdzie do Ciebie. Pozdrawiam.

Zakochać się w kimś wbrew pozorom nie jest takie trudne. Zakochać się w kimś z wzajemnością-to jest dopiero wyczyn Mnie się nie udaje także łączę sie z Wami w bólu;)

tylko ciezko powiedziec komus, zakochaj sie we mnie:D:P

No i własnie w tym sęk że ten ktos ma się SAM w tobie zakochać Gdyby to działało własnie tak jak piszesz deko(że niby wystarczy powiedzieć komuś "zakochaj się we mnie") nie pisała bym teraz w tym temacie tylko poszła do mojego obiektu westchnień i zakomunikowała mu że ma 3 i pół minuty na pokochanie mnie. W przeciwnym wypadku znieważę w bardzo wymyślny & dotkliwy sposób.