Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blinazdżemem

siedział naprzeciwko

Polecane posty

Gość blinazdżemem

Czy to ma jakieś znaczenie dla faceta w którym miejscu siądzie? Czy naprzeciwko dziewczyny czy obok niej? Np. przy stoliku w barze. Czy przez zajęte miejsce da się coś wyrazić?

dlaczego od razu unika? można zawsze dotknąć się stopami albo dotknąć dłoni nad stołem:) a jak usiądzie naprzeciwko, lepiej Cię widzi, ma kontakt wzrokowy, może Cię niejako obserwować i lepiej śledzić Twoje reakcje.

Podobno na początku znajomości siada się naprzeciwko, a jak się do siebie zbliża to i dystans przy stoliku się zmniejsza. A poza tym bywa różnie, czasem wygodniej jest siedzieć na przeciwko, bo stolik jest malutki i nie ma miejsca na talerze. Albo mamy duży stół, więc siadacie obok. Jak siedzi naprzeciwko to też bez problemu można się dotykać;)

Gość blinazdżemem
z tymże tenktoś jest nieśmiały:P i raczej unikałby kontaktu wzrokowego ale jest to mój przyjaciel i może przy mnie czuje się sowbodnie. boje sie żeby tylko czegoś innego nie poczuł niż przyjaźń... nie może.

Gość tylko naprzeciwko
obok siadają ci co się za dużo filmów naoglądali :o

Gość blinazdżemem
stół był duży, myślałam ze siądzie obok:P jakoś tak wtedy byłoby bardziej swojsko. a tak czułam sie jak na jakiejś scenie:P