Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdoli mnie to

Co to za typ dziewczyny jest?

Polecane posty

Gość pierdoli mnie to

Ma 18 lat, jest bardzo ładna: szczupła, długie blond włosy, duży biust. Poznałem ją na turnieju, z miejsca zaczęła się do mnie podwalać, okazało się, że jest pijana. Przelizałem panienkę. Byłem ciekaw czy jest tak łatwa, tak głupia, czy po prostu tak odważna, dlatego umówiłem się z nią na spotkanie. Wyglądała jak muza. Ubrana elegancko, lekko wyzywająco. Zachwycił mnie jej charakter: świetne poczucie humoru, bardzo kumata, pozornie obojętna na me teksty. Okazało się, że jest bardzo inteligentna, ma wysokie ambicje, jest oczytana. Szczerze mówiąc nastawiłem się na spotkanie z typową kurewką, dlatego byłem w szoku. Na koniec spotkania byłem w nią już zapatrzony, a ona szepnęła mi do ucha, żebym nie liczył na związek i pod żadnym pozorem się nie zakochiwał... Dała się pocałować po 2 miesiącach znajomości. Ciągle mnie zaskakiwała, to ona dyktowała tempo naszej znajomości. Tym bardziej się zdziwiłem kiedy po kolejnym miesiącu pozwoliła mi przesunąć się krok dalej. Rozdziewiczyłem ją. Wtedy po raz pierwszy widziałem jej łzy. Pierwszy i ostatni raz widziałem na jej twarzy jakieś emocje. Rzuciła mnie po pół roku znajomości. Bez słowa kazała mi opuścić jej dom. Odpowiada mi czasem na gg, czasem prowokuje spotkania, ale nie chce niczego więcej. Co to jest za człowiek? Co to za dziewczyna jest Jak sprawić aby znowu chciała ze mną się spotykać?

Gość mogę ci tylko powiedzieć
że jest podobna do mnie, z tym, że jestem sporo starsza i nadal jestem dziewicą:p Po prostu nie licz na związek i tyle. My same nie wiemy, czego chcemy, ale wiemy, czego nie chcemy. Ona- nie chce ciebie.

Gość pierdoli mnie to
No to po cholerę w ogóle mi dała?

Gość łachudra niezalogowana
ja myślę, że ona po prostu nie ma ochoty być z facetem który mówi takim językiem - na przykład "przelizałem panienkę" ;)

mi to sie to kupy nie trzyma, zazwyczaj 18 latki mieszkaja jeszcze z rozidzcami, a już napewno nie posiadaja domu :P

Gość mofo
to jest dziewczyna ktora ma w doopie etykietki kretynow/ek ktorzy bardzo chca szufladkowac ludzi :O

Gość pierdoli mnie to
Do Niej zawsze zwracałem się z wielkim szacunkiem, imponowała mi mimo swojego wieku. Jest ode mnie 5 lat młodsza. Deko ---> No z domu swoich rodziców. Przypadkowo tak napisałem.

Gość pierdoli mnie to
Mofo ---> mów co chcesz, ale każdego człowieka można przypiąć do jakiejś podgrupy.. Ona jest jeszcze Małolatką, musi być na Nią jakiś sposób...

Gość pierdoli mnie to
Deko ---> Nie mieszkałem z Nią! Przyjechałem kiedyś do Niej wieczorem, a ona po pół godziny kazała mi wyjść. Po prostu.

Gość pierdoli mnie to
Podbijam. To ważne dla mnie jest.

Gość pierdoli mnie to
Proszę...

Gość magda c.c.c.
Mi to wygląda na to, że była i jest zakochana w innym. Mialam idenatycznie. Zakochana, ale spotykalam się z kimś innym. Późno dałam się pocałować, w czasie pierwszego naszego seksu płakałam, a potem... go rzuciłam bo wiedzialam że kocham innego i to sie nie zmieni.

Gość mofo
jasne ze mozna do kazdego etykiete przypiac ale jaka pusta osoba to robi ...

Gość pierdoli mnie to
Mofo ---> Haha. Ja jej nie wrzucam do jakiegoś worka, po prostu uważam, że na każdego człowieka jest jakiś sposób.. Ona jest nieszablonowa, ale ma cechy i zachowania które się powtarzają u innych.. Dlatego oczekuje sprawdzonych metod. Nie wkurwiaj mnie. Nie jest zakochana na 100% w nikim. Czasem pisze, że tęskni, że dobrze wspomina te czasy, ale nie chciałaby wracać do mnie. Co to kurwa, za panna jest?

A ja myślę, że Cię po prostu zrobiła w wielkie jajo. Albo inaczej mówiąc, możesz czuć się wykorzystany. I jeszcze cel osiągnęła, bo nie możesz przestać o niej myśleć.

Gość mofo
nie wrzucasz ? no tak nie wiesz jaki to typ JESZCZE wiec JESZCZE przypiac jej etykietki nie mozesz :O znalezc na nia sposob ? czyli najpierw okreslic, przypiac etykietke, wrzucic do szufladki z podobnymi albo dopiero zalozyc jezeli to pierwszy przypadek (przyda sie w przySzlosci jak sie podobne trafia) a potem dopiero dzialac :O to jest puste czlowieku :O ale jak widac panienka jest na tyle inteligentna ze ma SPOSOB na ciebie :D

Gość pierdoli mnie to
Nie posuwałbym się tak daleko w domysłach... Ma tylko 18 lat, nie jest wyzwoloną kusicielką..

Gość pierdoli mnie to
No nie wiem do czego są zdolne... Ale no przeżyła ze mną swój "pierwszy raz", to powinno ją przywiązać. No i po co mówi, że tęskni? Po co pisze? Po co chce się spotkać? Gówniara, a w głowie mi namieszała.

Gość pierdoli mnie to
No to to akurat dalo się zauważyć, że była...

Może poszła z Tobą do łóżka, żeby mieć to za sobą i nie miało znaczenia, że to byłeś ty. Może pisze, bo się Tobą bawi i specjalnie Ci miesza w głowie. Może ma kogoś innego. I nie rozumiem... na pierwszym spotkaniu dała się \"przelizać\" :O, a pocałować dopiero po 2 miesiącach. A to nie to samo???

Gość pierdoli mnie to
No wtedy była pijana. Później zaczęlismy się spotykać, ale ona nie chciała nic więcej... Mijał czas, a ja przystałem na to, bo świetnie nam się rozmawiało i w zasadzie stopa koleżeńska mi w jakimś stopniu odpowiadała. No i kiedyś byliśmy u niej, oglądaliśmy jakieś filmy, a ona wstała z fotela, usiadła na mnie okrakiem i mnie pocałowała. Po miesiącu odjebała się w koronkowe stringi i zrobiła mi pokaz... To ogień nie kobieta jest.

Gość juz nie dziewica
Ale no przeżyła ze mną swój "pierwszy raz", to powinno ją przywiązać powiem tak... majac 17 lat moje wszystkie kolezanki mialy chlopakow, mialy to juz za soba, ja jescze nie wiec gdy poderwal mnie gosc a nawet niezbyt mi sie podobal, tzn najpierw gdy do mnie zagadal wydal mi sie nawet nawet ale potem juz nie, zrobilam to z nim na polanie :o nie krwawilam, pomyslalam "to juz po wszystkim"? odczuwalam mala przyjemnosc ale tez nie bol, w sumie prawie nic nie czulam. bylam z nim 2 miesiace, spodobal mi sie inny pozniej sie wydalo ze z nim swiruje i na jego terenie mialam opinie dziwki koledzy mu przekazali ze sie puszczam z innym chociaz wcale tak nie bylo, zerwalismy, nawet plakalam za nim, potem on chial wrocic a mi sie juz odwidzialo, dopiero trzeci facet sprawil ze bylo mi dobrze i dowiedzialam sie co znaczy przyjemnosc rozkosz po jakims czasie stwierdzilam ze to bylo obrzydliwe ze az tak sie dalam z byle kim, z pierwszym lepszym :o