Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlasnie ta......

dziwny przypadek..ktoras miala lub ma??

Polecane posty

Gość wlasnie ta......

historia wyglada tak: ostani stosunek mialam na poczatku pazdziernika...zawsze zprezerwatywa..ale wiaodmo roznie moze byc.. balam sie ze bede w ciazy zrobilam 2 testy i wyszly negatywnie..dostalam okres...pozniej poszlam do lekarza na kontrole..tez wyszlo ze ok.. minal miesiac.. okres sie juz spoznia prawie 2 tygodnie wiec ponownie zrobilam test..wyszedl negatywnie.. bardzo czesto boli mnie podbrzusze.. i czasami mam dziwna biala wydzieline..ktora..jest w malutkich kawaleczkach..przperaszam ze ejstem tak szczegolowa..ale inaczej nie umiem wyjasnic sytuacji.. co teraz? dzieki za zainteresowanie..

Gość mofo
a teraz urodzisz slicznego bobasa gratuluje tak tak to juz bylo, zapisalas ten post pol roku temu na dyzia po to by znowu zaczac wqrwiac ludzi ? 😴

Gość kala kala repa
jak to co wciazy nie jestes bo mialas okres a wydzieliny sa rozne a bole to nie przez ciaze zapewniam

Gość wlasnie ta......
moze i w ciazy nie jestem..bo nie mam objawow typowych..ale 2 tygodnie gin powiedzial ze ok..a teraz ? dodam ze zawsze mialam regularne..od kilkulat a tabletek nigdy nie bralam.. a grzybice chyba by widzial prawda? ehh

Gość wlasnie ta......
"mofo" nie wiem o co ci chodzi..

Gość haha szok
bo schizujesz... i dlatego się spóźnia

Gość wlasnie ta......
moze i schizuje..fakt..ale ta wydzielina..i bole..tez z tego? nie chce obwiniac lekarza..bo moze ejszcze wtedy tego nie bylo.. czasami mysle ze to wsyztsko sekus nie warte:P

Gość haha szok
ja tak miałam, kiedy miałam grzybicę. często bolało mnie podbrzusze, jajniki no i ta wydzielnia. Przeszło mi po clotrimazolum, tabletkach na receptę

Gość wlasnie ta......
a mialas okres normalnie?

Gość wlasnie ta......
czyli co rodzicie robic?