Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka 1987

jak zachęcić chłopaka do codziennego seksu??

Polecane posty

Gość smerfetka 1987

jakie propozycje macie dla dziewczyny aby rozpalić chłopaka kiedy on już zasypia, ona chce więcej a przytulanie i całowanie już nie działa...

Gość Trygław
podpisóje sie

oj ja nie mam takiego problemu :) znam tak swojego chłopaka, że wystarczy moje niewinne cmokniecię w ucho czy szyję a on jest gotowy :) :)

Gość paco rabannnne
moze ty jestes niezla pupa a kolezanka nie

skoro z nią jest, to znaczy, że na pewno go jakoś pociąga :) więc pare sztuczek i powinno wystarczyć. może macie też inne temperamenty? ja i mój narzeczony dobraliśmy się odpowiednio, bo zawsze mamy na siebie ochotę :)

Gość smerfetka 1987
podszyw u góry no to gratuluje że tak znasz swojego chłopaka ja też swojego cmokam itd a on nie reaguje tylko idzie spac bo zmeczony i zestresowany

Gość smerfetka 1987
mój facet jest oziebły seksi sie ze mnaraz na miesiac i po 2 minutach jest zmeczony

Gość smerfetka 1987
polipol a dużo czasu spędzasz z narzeczonym bo my praktycznie non stop poza pracą-razem mieszkamy i może mu sie znudziło...

tak, mieszkamy razem już jakieś 1,5 roku. na początku było nam ciężko żyć normalnie, bo tak się z tego cieszyliśmy, że nie chciało nam się spełniać swoich obowiązków, a teraz jest ok: on pracuje, ja chodzę jeszcze na studia i fakt czasem jest ciężko, bo np. jesteśmy przemęczeni, czy mamy wiele pracy, ale nie odbija nam się to na ilości seksualnych uniesień. może jak twój chłopak jest przemęczony i zestresowany to zrób dla was wspólną kąpiel tak dla relaksu? może nauczyć się jakiegoś odjazdowego masażu?

Gość smerfetka 1987
dzięki za rady:) kurde ale nawet gdyby był zestresowany i przemęczony to powinien mieć ochote jak widzi że ja mam...wydaje mi sie że jemu sie to już po prostu znudziło...:(

Gość do_ smerfrtka 1987
a moze cie zdradza. seksi sie z innymi i dlatego z Toba nie chce. tak tez byc moze.... facet ktory nie chce seksu? to nie-mo-zli-we ! rozumiesz?? cos jest nie tak!

może być i zdrada, ale nie popadajmy w paranoje :) może facet ma dużo stresu, pracy i ciągle jest poddenerwowany? pogadaj z nim. jesli ma słaby okres to nie nalegaj też na siłe na seks.wystarczy właśnie coś, żeby się zrelaksował, odprężył i samo wszystko wróci na swoje tory.

Gość smerfetka 1987
nie zdradza mnie wiem to na pewno-znam go na tyle, wiem kiedy kłamie itp bo już niejedno przeszliśmy on chce seksu ale rzadko-raz na tydzień i nie lubi nowych pozycji,itp. wiem że to nienormalne...

Gość smerfetka 1987
nawet jak jest zrelaksowany to jakoś go to nie interesuje... czy to możliwe żeby w wieku 25 lat potrzebował viagry??!!

Gość do_ smerfrtka 1987
nie nie mozliwe ! a jak bylo z wami na poczatku? uprawialiscie seks czesciej? doszukuj sie problemu gdzies indziej, sadze ze moze cie zdradzac. bo naprawde facet bez ochoty na seks jst ewenementem :o

może ma inny temperament i wystarczy mu raz na tydzień. co do pozycji to z nim pogadaj i pojdzcie na kompromis jakiś, bo ja bym się zanudziła w stałych pozycjach :)

Gość xczv
Mój mężczyzna ma 25 lat, jesteśmy razem półtora roku i kochamy sie codziennie, nawet po kilka razy. On pracuje, ja tez do tego ja studiuję i zawsze mamy czas, chęci i siłę;D Porozmawiaj z nim o tym, że masz większe potrzeby i w czym leży problem po jego stronie;)(w sensie dlaczego nie chce więcej)

Gość smerfetka 1987
chciało mu sie jak jeszcze tego nie robiliśmy.a jak zaczeliśmy uprawiać seks to zawsze jest to samo-mnie sie chce wiecej niż jemu.już nie mam pomysłu..zazdroszcze jak ktoś opowiada że robi to ze swoim chłopakiem po całych nocach...;)

Gość smerfetka 1987
od tyłu nie lubi, w ogóle jest tylko jedna pozycja którą lubi;(

Gość smerfetka 1987
w ogóle już dziś to robiliśmy więc limit na najbliższy tydzień wyczerpany;)

a jaka to pozycja? naprawdę nie lubi od tyłu? zawsze wydawąło mi się, że to panie mają przeważnie większe obiekcje do takich pozycji :)

Gość smerfetka 1987
pozycja jest ....przykro mówić....klasyczna-tylko że ja mam wysoko nogi do góry podniesione.. żadnych innych nie lubi -od tyłu nie, i w ogóle żadnych innych

Gość xczv
przywiąż go i korzystaj do woli:D

Gość smerfetka 1987
próbowałam ...nie działa zaraz coś wymyśla-tzn.zwykle mnie przytula i mówi "no to idziemy spać dobranoc skarbie" dopiero jak to pisze to widze jakie to śmieszne i nienormalne.naprawde nie mam pojęcia co robić

Gość smerfetka 1987
poza tym czasami zwyczajnie nie est wystarczająco sztywny-więc co mi z tego że go przywiąże...

Gość xczv
no wcześniej zaaplikuj mu jakoś viagre i będzie staaaał;D wyszalej sie całą noc;D a tak serio to nie mam pojęcie co poradzić- tylko rozmowa.

dokładnie - rozmowa :) to jest naprawdę dziwne, ale tylko tak to wyjaśnisz.

Gość smerfetka 1987
dobrze więc rozmowa- o czym ma porozmawiać i jak?? bo do tej pory jak z nim próbowałam rozmawiać to kończyło się na tym że to ja jestem seksualną maniaczką, mam nadmierne potrzeby itp

na pewno nie zaczynałabym rozmowy po próbie wymuszenia na nim seksu. raczej wtedy, gdy macie chwilkę wolnego czasu. powiedz mu, że chciałabyś czuć, że on cię pożąda i nie chciałabyś popadać w rutynę. przecież jesteście młodzi, co będzie potem? to że chcesz zmienić pozycję i kochać częściej niż raz w tygodniu, to na pewno nie jest objaw seksualnej maniaczki - bez przesady. powiedz mu co cię boli, ale spokojnie, żeby się nie pokłocić. a może jakbyś kupiła wibrator i zamiast dążyć do zbliżen z chłopakiem, zabawiała się tylko wibratorem? może poczułby się odrzucony i siadłoby mu to na męskiej dumie? :D