Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boróweczka czerwona

CZY NOSICIE ZIMĄ POD SPODNIAMI RAJSTOPY

Polecane posty

Gość boróweczka czerwona

LUB KALESONY????? ja właśnie chce sobie kupić legginsy, bo strasznie mi zimno w nogi!

Gość Bushidoo
ja sobie kupilam kalesonki bo zazwyczaj nie nosilam nic bo mloda glupia pinda bylam a teraz mi zimno i mam w dupie wszystko bede nosic bo po kija mammarznac kiedys to byl wstyd pierdole juz

Gość blablablamore
nie bo niewygodnie tym bardziej jesli mam je ściagac i zakładac gdy mam wf albo treningi

Gość absolutnie nie zakładaj rajsto
to obciach. Nawet gdybyś była w ostanim etapie zapalenia pecherza ! Leginsy sa bardziej trendy. Nikt cie w leginsach nie zjedzie :D

Gość boróweczka czerwona
włąśnie myśle o legginsachy pod spodnie albo o ciepłych pończochach samonośnych

Gość cvd
ja nosze wtedy jak jest bardzo zimno, bo tez nie lubie

Gość bu-ba
Oczywiście, że noszę rajstopy w zimę pod spodnie. Nie chcę mieć przemarzniętych nóg i sinych żyłek na nogach. I nie chcę się wstydzić później, latem, zakładać spódnicy lub szortów i mieć obciachowych kończyn dolnych :P Noście kobity rajstopy!

A ja tam noszę :D moja koleżanka kiedyś nie nosila, widziaalm jak potem wyglądają nogi takze nosze i będe nosila.

Gość nie mnie nigdy nie jest
zimno w nogi - wystarczą mi grube dżinsy i but zimowy zimno odczuwam od pasa w górę

Gość gość
nieraz jak się przebieram ze spódnicy w spodnie i mam rajstopy to je zostawiam i wkładam na nie spodnie a na co dzień nie noszę

Gość gość
zawsze w zimie noszę ciepłe grube RAJTAŁY w prązki a mój mąż noci ciepłe KALESONY i sie z tego smiejemy dziecko też nosi zawsze RAJTAŁY lubimy to!

Gość kaśka1982
zawsze ubieram w zimie pod spodnie rajstopy bo nie lubię marznąć w nogi i nie chcę mieć chore nerki, pęcherz i nietrzymanie moczu, odmrożenia nóg czy choroby narządów płciowych itp.

Gość martab93
Zawsze jak jest zimno , czyli od listopada do lutego ubieram rajstopy pod długie spodnie najczęściej 20 den lub 60 czasem grubsze. Lubię jak mam ciepło w nogi i nie przeziębiam się.

Gość sylwia60
Ja noszę nie tylko zimą ale również do wiosny nawet dzisiaj ubrałam brązowe rajstopy 60 den pod dlugie spodnie. Lubię nosić rajstopy zwłaszcza pod spodnie a poza tym lubię ciepło.

Gość gość
gatta rosalia http://www.hurtownia-rajstop.pl - uważam, że jeżeli szukacie naprawdę ładnych rajstop, to powinniście zajrzeć tutaj. Mają naprawdę przepiękne rajstopy w niskiej cenie.

Gość gość
Oczywiscie ze tak! Musi byc przeciez cieplo. Ale ja kupuje jedynie rajstopy najwyzszej jakosci w http://www.consay.com.pl/ - nie targaja sie

Gość sylwia60
Polecam wejsc na strone www.romartex.pl . Dobre i tanie rajstopy tam maja. Ja u nich kupilam i jestem zadowolona.

Gość gość
Zimą noszę ale dla mnie zima to przynajmniej -15 rano a nie jak obecnie temperatura bliska zeru :) Za ciepło na rajty :D

Gość gość
Jestem chłopakiem i noszę rajstopy bawełniane pod spodnie. A kto mi zabroni???

Gość vera

No pewnie, że tak! Po co marznąć? Tyle że takie muszą być nie dość że ciepłe to mega wytrzymałe, żeby nie niszczyły się pod spodniami dlatego od lat wybieram już rajstopy od Gabrielli. Sprawdźcie ich ofertę!

Gość Artur

Ja też zimą noszę rajstopy pod spodnie. 

Gość Waldek

Ja też zimą noszę tylko rajstopy pod spodnie. Normalnie to 40 den, a jak już mróz ściśnie to takie ocieplane z futerkiem od spodu