Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ParanojeMoje

pierwsze anty - wypchany brzuch ///

Polecane posty

Gość ParanojeMoje

A więc od 1.5 mies. biorę tambletki anytkoncepcyjne. No i uprawiam seks z moim mężczyzną, jednak zdarza nam sie bez prezerwatywy ale nie mam mdłości i nie wpadliśmy, tabletki sprawiły, że mój brzuch jest lekko twardy i trochę wyparł do przodu od pierwszego okresu podczas brania tabletek gdy była przerwa z tabletkami ze względu na okres. Potem został mi już on. Znajoma uważa, że to zatrzymanie się wód w organizie. Czy to z tego powodu? Nie mam mdłości, bólów czy jakiś oznak ciąży więc skąd ten lekko wypchany brzuch??? Nie miałam takiego ... Od czego to jak myślicie? No i mam ostatnio od pierwszego okresu podczas brania anty problemy z moczem, mam wrażenie że musze siku a tak naprawdę robie go niewiele, lub po prostu chodze np. do 45 minut albo co 2-3h.

Gość Malinowa______________61
po cholere wam gumki ? może poprostu sie obżerasz? dużo dziewczyn tak ma jak aczyna brać piguły. taka autosugestia po przeczytaniu 834984928 stron na których są mity tego typu że anty= dodatkowe kilogramy

Gość gdsrgrtjj
No i mam ostatnio od pierwszego okresu podczas brania anty problemy z moczem, mam wrażenie że musze siku a tak naprawdę robie go niewiele, lub po prostu chodze np. do 45 minut albo co 2-3h. masz przeziebiony pecherz.