Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

kosmetyczne niewypały 2008

Polecane posty

Gość kotka222

dziewczyny wpisujcie kosmetyki które kupiłyście w tym roku a okazały się beznadziejne , przy okazji można też pochwalić te które okazały się super niewypały: szampon Nivea do brązowych włosów -włosy sa zaraz po nim tłuste woda toaletowa minshu chyba tak sie pisze -strasznie nie trwała

tusz max factor 200 kalorii - :classic_cool: ale oczywiście nie zaraz po otwarciu, tylko po jakimś tygodniu użytkowania. zayebisty. tera jak mi się skończy to kupiłam sobie burżuła... sie zobaczy czy kit czy też może nie. :)

Gość kotka222
ja mam maxfactora jakieś 3 miesiące już i jest dobry, może masz przeterminowany?

Gość dla mnie to tusz
Max factor Masterpiece MAX pogrubiający :O Cień pojedynczy Bourjois, tusz Maybelline Colossal, podkład Clinique Superfit (ale to ze względu na moją skórę) szampon Loreal Professional do włosów kręcncyh maska Alfaparf Nutricośtam:O

Gość ziemia sloneczna lavertu
szkoda kasy;/

Gość Anka-Malowanka
a dla mnie Max factor ma najlepsze tusze wsród kosmetyków ze średniej półki. Niewypały? Tusze M.Astor - wszystkie bez wyjątku... Krem Dermika Collagenist Kremy Olay - sorry nieporozumienie Szampon Nivea do włosów farbowanych Seria Gliss Kur do włosów farbowanych

Gość pharrinka
ostatnio kupilam gosh x-ceptional wear fluid- straszny szit -mial kryc i jednoczesnie byc lekki a tymczasem daje efekt tapety ale nie kryje wogole czyli efekt lampucery kiepsko zrobionej :D wystrzegac sie

Gość pharrinka
przypomnialo mi jeszcze -ekspresowa odzywka do wlosow suchych i zniszczonych elseve bez splukiwania :/ ,fluid do wlosow bez spłukiwania !9 gliss kur, zero poprostu zero efektu wlosy sie strrasznie kołtuniły( podkreslam ze to moze ze wzgledu na to ze mam krecone a wiec z natury bardzo suche) ale dziadostwo tak czy siak natomiast polecam szampon z garniera do wypadajacych wlosow ale wlasciwie tylko w aptece go mozna kupic kosztuje ok 19 zl za to klaczki sie robia jak u beyonce :D