Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OPZZ i bez Sojuszu

czy to jeszcze urośnie?

Polecane posty

Gość OPZZ i bez Sojuszu

Mam 18 lat,za 3 miesiące i troszke 19 ;D Mierzę sobie 170 cm(jak myślicie to niski czy średni wzrost ?). Jak myślicie,mam jeszcze jakieś szanse by urosnąć ? Jeśli tak to ile centymetrów?

Gość OPZZ i bez Sojuszu
a i żeby nie było jestem płci męskiej

Gość OPZZ i bez Sojuszu
nikt nie odpowie?

Gość OPZZ i bez Sojuszu
pizgnięty,niby dlaczego?

Gość jack white rządzi
jak dla mnie (163) to styknie:P a z rosnieciem to jest to indywidualna sprawa - mój kolega do 20 roku zycia mierzył niewiele wiecej ode mnie, teraz w wieku 24 lat ma ponad 180... a drugi przestał rosnąć po 18, wiec to różnie bywa

Gość jack white rządzi
a ja przestałam rosnąc w wieku 13 lat, naturalnie, bez dodatkowej pomocy:)

Gość OPZZ i bez Sojuszu
właśnie,ta indywidualność,ehhhh,chciałbym tak sobie mierzyć te 180 cm,ehhh marzę... ;D

Gość OPZZ i bez Sojuszu
to wcześnie 13 lat.... ile masz lat? może jeszcze urośniesz.... ;D

Gość jack white rządzi
mam ponad 18l i jestem pewna ze nie urosne - wszystkie moje siostry mają niewiele ponad 160... po mamie;) jak dla mnie 170cm to nie jest tragedia. Serio. mysle ze podobnie jest z kobietami - taka wazaca cos koło 60kg, ma mega komplkesy, a zauwazyłam ze dla facetów 60 to nie jest tragedia. Moja kolezanka - 65kg humoru, ciepła i pewności siebie, nie moze sie opedzic od facetów:D ale zeby cie pocieszyc to powiem, ze ci nizsi faceci są czesto przystojniejsi od tych wyzszych:)

Gość OPZZ i bez Sojuszu
ale podobno wzrost jest jednym z głównych składników tej przystojności ;D

Gość Wardowy
A bo jest najważniejszy i to jest fakt. Masz kompleksy i słusznie, każdy niski powinien je mieć! Nie chcę Ciebie straszyć ale jeśli faktycznie masz 170 cm i ani cm więcej to nie licz na ładną dziewczynę ani na to że będziesz mógł jeździć dużymi samochodami - wybacz, ale to akurat dla niskich osiągalne nie jest :( Pozdrawiam vardaux

Gość OPZZ i bez Sojuszu
heh,no to żeś się rozpisał,z tymi laskami to jeszcze może nawet coś od prawdy(choć niekoniecznie),ale samochody ,heh co to ma do rzeczy nie uda Ci się mnie wpędzić w kompleksy kolego

Gość jack white rządzi
ale na to sie składa wiele aspektów - twarz, styl ubierania, sylwetka itp ja od gim kocham sie w chłopaku, który dla wszystkich moich kolezanek jest aseksualny - nizszy od ciebie, chyba 167cm, szopa ciemnych, kreconych włosów, google w stylu Kuby Wojewódzkiego - ale mi sie podoba, uwielbiam jego niski głos, meskie głonie, szerokie bary, inteligencje, elokwencje, poczucie humoru, takt, czułośc...mogłabym wymieniac i wymieniac dalej;) tego zaden wysoki miesniak nie pobije inna historia, ze facet mnie od gima traktuje jak młodszą siostre:D

Gość jack white rządzi
ja mysle ze juz dawno jestem zakompleksiony;) a ten debil z góry jeszcze bardziej atrakcyjnosc fizyczna składa sie na wiele czynników. A niski wzrost (chociaz twoje 170 NIE JEST TRAGICZNE) jest jednym sposród wieeeelu z nich. Zresztą wyobrazasz sobie dziewczyne 155 albo 160 z facetem 180-190?? bo ja nie bardzo. zeby sie pocałowac to trzeba sie całym zgiąć, nie mówiac o tym, ze wygladasz jak pedofil z dzieckiem...bo w łózku słyszałam, ze to sie wyrównuje:)

Gość Wardowy
A ty jak sobie wyobrażasz faceta co ma 170 cm i prowadzi jakiegoś Opla Omegę wystając ledwo zza kierownicy?? Sorry, ale za taki widok to powinni mandaty wypisywać! Sam jestem facetem, mam tyle wzrostu co ty, tyle że mam 24 i nie rosnę już (a wręcz się kurczę). Przez wzrost wywalili mnie z forum www.80s.pl i forum prawa jazdy. Ciebie też to czeka jak będziesz pisał ile masz wzrostu! Sorry, nie chcę dla Ciebie chłopie źle - wręcz przeciwnie. Po prostu ludzie w naszym kraju ( z zwłaszcza młode ładne dziewczyny) niskich traktują jak śmieci i kiedy będąc nawet gdzieś na jakimś forum (kafeterii nie liczmy, mam na myśli forum gdzie musisz się zarejestrować) i napiszesz coś o sobie i ile masz cm wzrostu - przegrałeś! Sprowokują Ciebie a potem zbanują, tak samo jadąc autobusem albo idąc ulicą nie ździw się kiedy to dziewczyny przechodząc obok Ciebie troszkę się pośmieją - sorry, ale w naszym kraju to norma. Niski ma u nas bardziej przeje.. niż czarnoskóry albo inwalida !!! Niestety, to życie i Ciebie czeka taki los jeśli nie urośniesz, ale tego nie zakładajmy! Proponuję Ci przejść się do lekarza rodzinnego i powiedzieć mu o swoim problemie, może wystarczy że zażyjesz hormon wzrostu i będzie git :) Życzę ci stary powodzenia, naprawdę!

Gość OPZZ i bez Sojuszu
hormon wzrostu wystarczy wziąść? Takie to proste tylko? Nie no inwalidzi mają gorzej,bez przesady...

Gość zbmlkhsREYOHBC
jak facet ma 170 wzr to uwazany jest za niskiego, a jak dziewczyna ma 170 to uwazana jest za wysoką

Gość OPZZ i bez Sojuszu
jeszcze nikt ze mnie się nie śmiał z powodu mojego wzrostu

Gość OPZZ i bez Sojuszu
własnie,dlaczego takie dysproporcje,w postrzeganiu wzrostu kbiet i mężczyzn?

Gość OPZZ i bez Sojuszu
Wardowy,to ile Ty mierzyłeś w moim wieku?

Gość Wardowy
Nie smiał się bo jesteś jeszcze zbyt młody aby mieć racjonalny wzrost... spoko, urośnij chociaż do tych 175 cm i będzie już spoko :) Notabene, ile cm ma Twój ojciec ?

Gość tyle ci powiem ja
A co powiesz o niższych od siebie? Przestań sobie kompleksy wyrabiać, 170cm to nie jest mało, jesteś w sam raz a te po 180cm i więcej to na drobiu ze sztucznej paszy hodowane O! Zresztą nie wzrost jest ważny a to co masz w sobie.

Gość jack white rządzi
autorze, ty jestes taki głupi czy taki naiwny? czy to i to? i czy nie widzisz ze tamta ciota robi sobie z ciebie polew?

Gość Wardowy
W Twoim wieku mierzyłem 171 cm, teraz mam 24 lata i 169 cm. Ale u Ciebie to może być odwrotnie i się nie skurczysz a urośniesz - będzie dobrze... tzn chyba będzie

Gość OPZZ i bez Sojuszu
jak mogłeś się skurczyć?, i kto tu z kogo robi polew?

Gość OPZZ i bez Sojuszu
Ta wnętrze najważniejsze :] a i tak wszyscy to na wygląd parzą...

Gość OPZZ i bez Sojuszu
178 cm miał ojciec,matka 149

Gość Wardowy
Jasne że możnasię skurczyć, wystarczy prowadzić siedzący tryb życia, garbić się i zapuścić brzuch. To jest oczywiste i wręcz logiczne! Poza tym niscy się więcej skurczą niż wysocy. Facet jak ma 180 cm to na starość może mieć tyle samo bądź ten 1 cm stracić, ale z kolei facet co ma 170 cm, to na starość może mieć nawet i 160 cm! To częste akurat...

Gość jack white rządzi
ja pieprze, ales naiwny:O Ta wnętrze najważniejsze :] a i tak wszyscy to na wygląd parzą... a ty patrzysz tylko na wyglad??

Gość OPZZ i bez Sojuszu
na starość to na wzrost zlew będe miał,modlił się będe o dobrą koncówke życia,i dobrą śmierć heh