Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfszf

owłosiona klata

Polecane posty

chociaz jedna zadowolona......duzo tutj ludzi z kompleksami:))) masz moj mail.....kiedykolwiek przyjdzie ci ochota to pisz..... oczywiscie jezeli masz ochote....nic na sile...... pisalas ze jestes sama....w tym wieku??????

Gość Izaura_
tak, tak wiem stara panna :P ale co zrobic jak zaden sie nie nadawal na męza, a ci co sie nadawali to ja nie bylam dla nich dobra :D:D a jeszcze inni ... ehh zal słów no i chyba troszke przegapilam - tutaj nie bede mowila o co chodzi ale jest ok no i nie jestem notorycznie sama - patrze , szukam , rozgladam sie , spotykam sie owszem tylko ze to jakos zawsze nie to :P a Ty? nie wiem jaka tam u Ciebie godzina, ale patrząc na moj czas to moglabym zapytac : czemu siedzisz o tej porze na forum zamiast byc z jakąs fajną kobietą?

ja po nocnej zmianie jestem....niedawno wstalem....:) u mnie po 17 tej jest.....o 19 mecz hokeja.....i tak zabijam czas.... kobieta na spacerze z dziewczynami-kolezankami....i psem....:)

Gość Izaura_
:D niesamowite na forum cisza spokoj juz chyba tylko my zostalismy a u Ciebie środek dnia dosc czesto Cie tu widuje ;) a w zasadzie Twoje posty

mam cicha nadzieje ze jutro mnie nie zapomnisz....... cisza jest......to prawda.......ktos jeszcze pisze o zlotym deszczu.. ja sie nie wypowiadam.....:))))

Gość Izaura_
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D nie mart sie nie zapomnę - tutaj nie wielu jest normalnych milych ludzi z którymi mozna pogadac, nawet nie konicznie o sexie wiekszosc to albo nudzące sie w domu nastolatki bez zainteresowan, albo skrzywieni losowo jacys dziwni ludzie a ja tu siedze z ciekawosci ludzkiej natury i dla zabicia czasu bo ni cholery zasnąc nie moge :P

wiesz....nie chce nic sugerowac....nie mozesz spac bo sama jestes....futrzak by ci sie przydal:))))) na bank bys zasnela....

Gość Izaura_
oj wiem :( takie futekowy ktos to fajna sprawa :P i jak wymęczy z wieczora to same sie oczy zamykają ale nie spie tez z innych powodów

Gość Izaura_
eeeeeeee nie pytaj takie codzienne, egzystencjonalne problemiki,ale wiesz co jak nie masz nic przeciwko to ja sobie wyobraze ze wtulam sie w Ciebie i Twoj dywanik :P i moze wtedy zasnę szybciej a i sen moze bedzie ciekawszy ;) no a jak jeszcze do tego futerka masz fajny mruczący glos to ja juz odlatuję :P to co dobrej nocki i do następnego 😘

Gość Izaura_
a nie jakie dobrej nocki - fajnego meczu hokeja ;) 🖐️ 😘

no tak mi sie wydaje twarzy nie znam ale dywanik byl mily :D:D:D no i cala reszta takze ;)

hmm ... no nic mi nie staneło nigdy :P owszem bywa ze budze sie wilgotna bo cos mi sie snilo gorącego,kosmatego ale do orgazmu to jeszcze uuuuuuuuu dobrych pare posunięc :D:D:D wiec jesli cos takiego jest to ja neistety tego nie doswiadczylam :o

no to tak jak dla kobiety poranny wzwód u faceta mmmm... zostalo mi tylko powspominac i pomarzyc o kolejnych, ze takie jeszcze ujrze :D:D:D a wtedy bede bezlitosna :P hehehe

Gość malamiiiiiiiiiii
Kochliwy43 a lubisz owłosione cipki? :D Ktoś tu chyba komuś topik rozjebał :P