Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdfszf

owłosiona klata

Polecane posty

lubie.....sam jestem futrzak,wiec takie cipki tez mi sie podobaja... a moze dlatego ze jak dorastalem to laski sie niegolily....hehehe

Gość mixed berry
Kochliwy to moze ja sie poocieram i tez zza oceanu nadaje :P

Gość mixed berry
tez lubie futrzaczki :D skad zza oceanu? ny czy nj pytam o te 2 konkretne stany bo jak wiadomo najwieksza polonia ...zapomnialam il jeszcze podejrzewam ze to 3 :D

Gość mixed berry
aha to napewno nie u mnie bo u mnie Ravensi w palanta :D

Gość mixed berry
Canada

no nie wiem własnie czy mam się o Ciebie bic i walczyc o miejsce przy Twoim futerku :P czy masz tak rozbudowaną klatę ze nas wszystkie wtulisz w nią :D:D:D a moze jakos pokolei :D:D:D byle futerka niewytarły od ocierania się hehe

Gość mixed berry
fajnie tu mieliscie to ja wam moi drodzy nie przeszkadzam..wirtualne futrzaki mnie nie interesuja :P bye

Gość mixed berry
izaura no tak ja wiem ale ja kurde jak tak dalej bedzie to stara panna bede w dodatku z odzysku

Zalesiona klata? Blee... Parę włosków na krzyż dopuszczam, a nie jakąś Puszczę Białowieską.

Gość mixed berry
pare wloskow to lipa musi byc puszcza bialowieska coby bylo czym smerac :D

hehe na te pare włosów na krzysz to ble bo nie wiadomo co to, a taki poządny dywanik mrrrrrrrrauuuuuuuuuuuu... ;) to jest to co kociczki lubią najbardziej

mixed berry dobra rada zaczernij sobie nick bo tu lubią sie podszywac i pozniej rozmawiac sie nie da przez glupie teksty

Tak, a liż sobie potem i całuj taką klatę z Puszczą Białowieską. Chociaż miałam faceta, który miał bujny porost i lubił, gdy mu przejeżdżałam palcami po klacie, ale robiłam to tylko i wyłącznie dlatego, że on to lubił.

no a lize, całuje, sse sutki /te malenkie bo męskie ;)/drapie pazurkami i wszystko to wlasnie w takiej puszczy a im gęstrza tym fajniejsza ehh ...:o

Gość mixed berry
izaura zaczerniony to ja mam juz staly jeden :D ale czesto wlasnie jestem na tej pomaranczy :D

a to ok znasz ryzyko :D:D ja uciekam 🖐️ tym za oceanem milego popołudnia a tutaj dobrej nocki ;)

Gość verbatimm
tez mam kudłatego i uwielbiam sie do nich tulic i głaskac, drapać :) tylko nie moge całowac a tak bym chciala :(